2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال دارم لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 55 پست
خب هردیقه تشکر نمیکنه،اما ب نشانه تشکر دستمو میبوسه

مال منم میبوسه البته چون من بیرونم کار میکنم بعضی وقتا میگم دستام خستس میگیره میبوسه ولی برای کار خونه نمیگه مرسی خانم زحمت کشیدی من کثیف کردم تو جمع کردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما هر کاری شوهرت میکنه ازش تشکر میکنی؟ اینقدر تکرار کن که بدونه زحمت شما هم باید قدردانی بشه 

یچیزی هم بهت بگم تشکر از کارهای همدیگه خیلی خوبه اصلا انگار شارژ میشی ولی زندگی زناشویی اینقدر چالش داره که لزومی نداره برا هرچیزی ناراحت بشیم 

کارای جفتتونه چون تو بعهده گرفتی و انجامش میدی دلیل نمیشه بشه کارای تو😑

کار شوهرم خیلی سنگین هست دیکه جونی نداره ، ازش نمیخوام تو خونه کار کنه اصلا ، کارم نکنه راحترم هی غر میزنم دعوامون میشه یهو ،اون کار بیرونو بکنه منم به کارای خونه برسم بهتره برای جفتمون

نگو که دلم خونه ...

اوایل که نمیدید هیچ اگه جایی هم‌کثیف بود غر میزد 

غذاهم ایراد میگرفت ولی من با پرخاش این احلاقش از بین بردم و شروع کردم خودم هرشب از کارای روزم گفتن 

و اینجا بود که جذابیتم از دست دادم 

در کل اقایون فک میکنن چون خودشون میرن سرکار خونوم هم وظیفشه کارای خونه رو انجام بده پس به چشمشون نمیاد یعنی میبینن ولی به چشم وظیفه و اگه انجام ندی به روت میارن 

تربیت ننه عفریتشونن 

در کل اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی باید بپذیری وظیفه زن بودن و همسریت خانه داریه بدون توقع یعنی سکوت و به برنامه هاو هدف های  خودتم برسی تا بشی اون ادمه که شوهرش واسش میمیره 

بخاطر همین ازدواج افتضاحه

شما هر کاری شوهرت میکنه ازش تشکر میکنی؟ اینقدر تکرار کن که بدونه زحمت شما هم باید قدردانی بشه یچیزی ...

بله حتی یه سوپری میره میگیره دستش تا وسط هال میاره ک ببینم بگم مرسی عزیزم 😂 بذار توی آشپزخونه😄ناراحت نمیشم یهو متوجه شدم بیشتر کارام انگار وظیفه شده

نگو که دلم خونه ...اوایل که نمیدید هیچ اگه جایی هم‌کثیف بود غر میزد غذاهم ایراد میگرفت ولی من با پرخ ...

خیلی خوب گفتی ازدواج خیلی باگ داره سوختن و ساختن و درکنارش ظاهر حفظ کردن و ایده آل بودن و فراموش کردن و... خیلی سخته

بله حتی یه سوپری میره میگیره دستش تا وسط هال میاره ک ببینم بگم مرسی عزیزم 😂 بذار توی آشپزخونه😄نارا ...

اره حق داری اگه بیرون هم کار میکنی کم کم شروع کن بعضی کارای خونه رو بده دستش از خودت زیاد کار بکشی زود فرسوده میشی گلم

اتفاقا چقدر ناراحت این موضوعم...

تازه من  یه بچه ی ده ماهه دارم 

شب تاصبح بیدارم 

بخاطر بیماری که داره...

دخترم خیلی تاصبح گریه میکنه و دوراتاق غلت میزنه 

همسرم تنها حرفی که صبح میزنه میگه اه نذاشتی بخوابیم....

اره حق داری اگه بیرون هم کار میکنی کم کم شروع کن بعضی کارای خونه رو بده دستش از خودت زیاد کار بکشی ز ...

اززیرکار درروعه کثیفیارو نمیبینه خسته میشم باهمچین ادمی همش سروکله بزنم واسه همین خودم انجام میدم بعد ازونطرف جور دیگه خسته ام