2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمکم کنید

177 بازدید | 25 پست

یه نفر تهدید کرده که تاتیک میفرسته برای دوست پسرم تاتیک قبلیمم مال خودمم نیستت همش میگه اره دورغ میگی اینا الان هم ترکیده  میترسم زندگی خراب بشه دید من نسبت به اون تروخدا دعاکنید الان وحالم خیلی بدعه کاش تعلیق بشم 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

تاتیک؟! 

فک کردم منظورت تانکه 🤭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاتیک؟! فک کردم منظورت تانکه 🤭

ببخشید ولی من دورغ نگفتم و اون عکس عکس خودمو اون پسرس ولی یسریا کاربرد خیلی بدجنسن

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

مگه مشخصاتتو میدونه؟ شاید تهدید الکی میکنه

نمیدونمم ولی انچنان  چیزی نگفته بعد گفت صبح ولی تاتیک از ی ربع چهار که پاشدم ترکیده بود پس نمیتونه نشون بده

نمیدونمم ولی انچنان چیزی نگفته بعد گفت صبح ولی تاتیک از ی ربع چهار که پاشدم ترکیده بود پس نمیتونه ن ...

تاتیک چیهههههههههههعه،چرا میگی تاتیک؟! 

بابا اون تاپیکه تااااااااپیک

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
منظورش اینه ک تاتیک اشتباههدرستش تاپیک هست

ولس کن 

تاتیک چیهههههههههههعه،چرا میگی تاتیک؟! بابا اون تاپیکه تااااااااپیک

گیر دادیاا

نمیدونمم ولی انچنان چیزی نگفته بعد گفت صبح ولی تاتیک از ی ربع چهار که پاشدم ترکیده بود پس نمیتونه ن ...

استرس الکی نگیر پس

اگه میشناختت بالاخره ی نشونه ای چیزی میداد ک بگه اره میشناسمت

گیر دادیاا

بگو تاپیک تا ولکنم😂

درضمن تاتیکی که ترکیده باشه رو فقط نینی یار میبینه نگران نباش 

درضمن تاتیکی که ترکیده باشه رو فقط نینی یار میبینه نگران نباش

میترسم قبل ترکیده شات داده باشه