2777
2789
دستورشو بگومن میپزم وا میره تو روغن

نباید سرد باشه.خمیر باگت بزن بهش. قشنگ پوره بشه.عین ماست چکیده بشه.ته استکان اب بریز روی نخودها

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جات سبز.ما خودمون که کارمون اینه دیگه زده شدیم‌.حاضریم نون پنیر بخوریم ولی فلافل و ساندویچ و پیتزا و ...

انشالله پرفروش خیلی هم عالی 

ازبس چشمتون دیده دیگه زده شدید

شماارزوی مامانم زندگی می کنید همیشه می گفت کاش شوعرم ساندویچی داشت😂😂😂😂

باحسرت به بابام می گفت ازمجردی دوست داشتم شوهرم ساندویچ فروشی داشته باشه

انشالله پرفروش خیلی هم عالی ازبس چشمتون دیده دیگه زده شدیدشماارزوی مامانم زندگی می کنید همیشه می گفت ...

انقدر توی اون فضا بوی فلافل و پنیر پیتزا و همبر و اسنک و سوسیس و...میپیچه که ناخوداگاه ادم زده میشه. البته بچه هام زده نشدن و همچنان میخورن اونجا.ولی منو شوهرم و کارگرا زده شدیم و پنیری چیزی میخوریم وقتی گرسنه ایم. خدا مادرتون رو حفظ کنه♥️😘🩵ممنون گلم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ما نزدیک خونمون یه فلافل ممد داریم هرچی زور می‌زنم فلافلم حتی یک هزارم فلافلش خوشمزه نمیشه

😂😂😂

یاد پلانکتون توی باب اسفنجی افتادم دستور همبرگرمی خواست 

برویه مدت تومغازش کارکن تایادبگیری😂😂😂

همینه حرفه ای هستین 👍👏👏👏البته یادمه توی یه تاپیکی هم گفته بودیدخوزستانی هستید😍نکته قشنگش نفس کش ...

فداات عزیزم♥️😘🤩خوشبختم

😂😂😂یاد پلانکتون توی باب اسفنجی افتادم دستور همبرگرمی خواست برویه مدت تومغازش کارکن تایادبگیری😂😂 ...

😂😂😂🤦🏻‍♀️

واقعاً یه همچین چیزیه فرمول داره فکر کنم 

غز هرجایی فلافل میخرم مزه این فلافل رو نمیده 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
انشالله پرفروش خیلی هم عالی ازبس چشمتون دیده دیگه زده شدیدشماارزوی مامانم زندگی می کنید همیشه می گفت ...

حالا من دوس داشتم لوازم تحریری داشته باشیم 😂😂حوزه ی غذا خیلییی سخته و دردسر داره.

حالا من دوس داشتم لوازم تحریری داشته باشیم 😂😂حوزه ی غذا خیلییی سخته و دردسر داره.

اره واقعا شغل پر دردسری هست 

خدابهتون توان بده 

چه جالب😊😂

انشالله یه لوازم تحریری هم بازکنید 😊