2777
2789

دانشجوی ارشد حقوق خصوصیه ، هیچی نداره ، حتی ماشین زیر پاشم فروخته، پسره خوبی به نظر میاد سه هفتس با هم حرف میزنیم ، هدفش قضاوت و وکالته ، جدا از اخلاق و ایناش که خوبه ، وضع مالی برام مهمه، همه دخترای فامیلمونم با پولدار ازدواج کردن دوست داشتم شوهر آیندم پولدار باشه ولی خب یخورده نمک گیرش شدم اما هیچی نداره فعلا، بنظرتون آیندش روشنه از لحاظ مالی؟ بقبه چیزا اوکیه فقط یکم وضعیت مالیش ذهنمو درگیر کرده ، کاش یخورده پولدار بودددد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا تو اب نمک بزارش ن دست رد بزن ن باهاش دوست شو بزارش اب نمک شاسد قبول شد ی درصد قضاوت سوخت ندی ...

راس میگی ، قضاوت قبول بشه وضع مالیش اوکی میشه؟ آخه میگن حقوقشون کمه 

نه بابا تو اب نمک بزارش ن دست رد بزن ن باهاش دوست شو بزارش اب نمک شاسد قبول شد ی درصد قضاوت سوخت ندی ...

با احترام اینکه میشه ته لاشی بازی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ولی من نمیخوام با احساساتش بازی کنم که ، مثل یه خواستگار نگاش میکنم که اگه خواست منتظر باشه فعلا

ایشون مناسب شما نیست عزیزم محترمانه بهشون بگین نه و تمام کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
راس میگی ، قضاوت قبول بشه وضع مالیش اوکی میشه؟ آخه میگن حقوقشون کمه

نه بازم راه طولانی داره منظورم اینه دست ب سرش کن 

بگو بخون بشین از فردا اماده شو واسه ازمون بعد پیامم داد گاهی جواب بده ولی تجاوز نکن از حد مشخص ک عاشقش نشی صرفا نگهش دار اون گوشه 

من نمیدونم فک کنم قاضی میشن دیگ

نه بازم راه طولانی داره منظورم اینه دست ب سرش کن بگو بخون بشین از فردا اماده شو واسه ازمون بعد پیامم ...

یکم صحبتامون صمیمی شده ، آزمونشم داد منتظر نتایجه

نمیدونم چه غلطی بکنم تا حالا تو فامیل ما همه با پولدار وصلت کردن منم ترد و تحقیر میشم اگه نشه...

با احترام اینکه میشه ته لاشی بازی

عزیزم متاسفانه دنیا اصلا عادلانه نیس اگ بخوای خیلی ادم خوبی باشی تهش خوشبخت نیستی و نمیشی این ی حقیقت حالا من و شما نمیخوام باور کنیم ی بحث جداس اما اگ تیز نباشی اگ حواست نباشه کلی موقعیت از دست میدی

نامردی ولی زندگی همینه