دانشجوی ارشد حقوق خصوصیه ، هیچی نداره ، حتی ماشین زیر پاشم فروخته، پسره خوبی به نظر میاد سه هفتس با هم حرف میزنیم ، هدفش قضاوت و وکالته ، جدا از اخلاق و ایناش که خوبه ، وضع مالی برام مهمه، همه دخترای فامیلمونم با پولدار ازدواج کردن دوست داشتم شوهر آیندم پولدار باشه ولی خب یخورده نمک گیرش شدم اما هیچی نداره فعلا، بنظرتون آیندش روشنه از لحاظ مالی؟ بقبه چیزا اوکیه فقط یکم وضعیت مالیش ذهنمو درگیر کرده ، کاش یخورده پولدار بودددد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم متاسفانه دنیا اصلا عادلانه نیس اگ بخوای خیلی ادم خوبی باشی تهش خوشبخت نیستی و نمیشی این ی حقیقت حالا من و شما نمیخوام باور کنیم ی بحث جداس اما اگ تیز نباشی اگ حواست نباشه کلی موقعیت از دست میدی