2777
2789
عنوان

عاشقم شده تو دانشگاه چی بگم جوابشو بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 49 پست
بازنده طرح شما دختر خانومه اتفاقادختر خانوم احتمالا وابسته یه پسر نامناسبش کخ بی پول میشه و تهش ازدو ...

کسی ک انقدر اگاهی داره ک با سیاست همه رو نگاه میداره بهترینه انتخاب میکنه اگاهه حس میکنه تو ی بازیه نقش بازی میکنه 

مث دخترای ۱۴ ساله احساساتی عمل نمیکنه ک عاشق باشه اون داری فقط وارد ی بازی میشه 

اون دخترایی هم ک عاشق پسر هیچی ندار میشن انقدر سیاس نیستن ک بخوان کسی بزارن تو اب نمک من راجب زن های کاربلد حرف زدم

نکن دختر خوب اشتباهه وضع مالی شم بهتر بشه میشه یه تازه به دوران رسیده زبون دراز که فکر میکنه حالا شم ...

پولدار نیستم ولی وضعمون بهتر از خانوادشه 

و اینکه خجالت میکشه مسئله مالی رو میون بکشممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی ک انقدر اگاهی داره ک با سیاست همه رو نگاه میداره بهترینه انتخاب میکنه اگاهه حس میکنه تو ی بازیه ...

نمیدونم چرا ولی موافقم

باید احساسات رو کنار گذاشت و منطق رو میون آورد

چه نامرد

ول کن بابا فک کردی مردا بهتر از من و تو پیدا کنن میمونن با ما 

فکر خودتو و زندگی خودت باش گور بابای بقیه هیچکس بهتر خود ادم ب فکرش نیس سعی کن از هرچیزی بهترین سود ببری جه ازدواج چه عشق چه زندگی چه کار

ول کن بابا فک کردی مردا بهتر از من و تو پیدا کنن میمونن با ما فکر خودتو و زندگی خودت باش گور بابای ب ...

الان من چیکار کنم بنظر شما تو دستم نگهش دارم یا ردش کنم؟؟

ول کن بابا فک کردی مردا بهتر از من و تو پیدا کنن میمونن با ما فکر خودتو و زندگی خودت باش گور بابای ب ...

ماباید زرنگ باشیم کیس مناسب پیدا شود زود به چهار میخ بکشیمشون ولی نامردی نه

نمیدونم چرا ولی موافقمباید احساسات رو کنار گذاشت و منطق رو میون آورد

تو کات کن اسی تو انقدر ماهر نیستی مطمئنم وابستش میشی باید خیلی کاربلد باشی وگرنه ی جایی خراب میکنی ارزش نداره این پسره ک ی درصد ریسک کنی عاشقش بشی هرچند الانم میگی خیلی جلو رفتید همین الان پیامش بده تموم کن

منم پولدار نیستم والا،،، خودمن اتفاقا دانشجوی روانشناسیم موندم دیگههه دو دلم چطور بهش بگم الان باید ...

وضعیت مالی خانواده هاتون چی در یه حد هستین؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
کسی ک انقدر اگاهی داره ک با سیاست همه رو نگاه میداره بهترینه انتخاب میکنه اگاهه حس میکنه تو ی بازیه ...

من که تا دیدم همون با سیاستا آخر زدن تو باقالیا با ازدواج شون 

چون دنیا صاحب داره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تو کات کن اسی تو انقدر ماهر نیستی مطمئنم وابستش میشی باید خیلی کاربلد باشی وگرنه ی جایی خراب میکنی ا ...

سختمههه🥲😭😭😭 بنظرت منتظر آزمون وکالتش نباشم؟

ماباید زرنگ باشیم کیس مناسب پیدا شود زود به چهار میخ بکشیمشون ولی نامردی نه

اینجوری تضمینی نیس ک برنده باشی

زندگی همنقدر کثیفه کار انسانی نیس قبول دارم اما چاره ای نیس

من که تا دیدم همون با سیاستا آخر زدن تو باقالیا با ازدواج شون چون دنیا صاحب داره

نچ مطمئنم این سبک دخترا عاشق ادم هیچی ندار نمیشن 

تو زن سیاس ندیدی گلم مثل ماهر خوش خط و خالن تهشم بهترین شوهرو میکنن