2777
2789
عنوان

بچه ها میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست
میترسم قبل ترکیده شات داده باشه

اها اینم هست🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
استرس الکی نگیر پساگه میشناختت بالاخره ی نشونه ای چیزی میداد ک بگه اره میشناسمت

فقط گفت میشناسم فردا میرم بهش نشون میدم😐😐

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها اینم هست🤔

میشه برام دعاکنید که نشون نده اخه فردا خاستگاریمه نمیخام بخاطر عکس نظرش عوض بشه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

میترسم قبل ترکیده شات داده باشه

ببین دوس پسرت میدونه اینجا عضوی؟ 

اگه نمیدونه حاشا کن، کی به کیه، اصلا گردن نگیر 

بعیدم میدونم اون که داره تهدیدت میکنه راست بگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بگو برو نشون بده من کاری نکردم ک بترسم ب خودم اعتماد دارم

من فقط ی عکس گزاشتم دربارش گفتم تهش اینکه میرم بهش میگم مگه قراره چیکار کنم 

ولی فکر کنم خیلی زودترر کلا تاتیک ترکیدد گفت اکه نترکه تا صبح نشون میدم

ببین دوس پسرت میدونه اینجا عضوی؟ اگه نمیدونه حاشا کن، کی به کیه، اصلا گردن نگیر بعیدم میدونم اون که ...

نه نمیدونمم همش اینجام

ببین دوس پسرت میدونه اینجا عضوی؟ اگه نمیدونه حاشا کن، کی به کیه، اصلا گردن نگیر بعیدم میدونم اون که ...

اره بابا

میشه برام دعاکنید که نشون نده اخه فردا خاستگاریمه نمیخام بخاطر عکس نظرش عوض بشه

هیچی نمیشه اصلا نگران نباش