2777
2789

خیلی زرنگ بودم از هر فرصتی استفاده میکنم و پله میکردم تو بدترین شرایط خودمو کشیدم بالا تا ۱۹سالگی بعدش یوبس شدم 

الان ۲۴سالمه اصلا زرنگ نیستم 

چرا اینجور شدم ؟ قبلا خیلی باهوش بودم انگاری

هرچه در جستن آنی ،آنی 

افسردگی نداری؟

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم این طبیعیه

آدم نمیتونه تو همه دوره های زندگیش یه مدل باشه

برای منم پیش اومده مثلا 7،8 سال خیلی زرنگ بودم، 2،3 سال خیلی تنبل، دوباره 3،4 سال زرنگ بودم و خیلی فعال، بعدش دوباره زندگیم افتاد تو دوره افسردگی خیلی بد و انگار همه چیز دنیا علیه من بود، بعدش یه موفقیت بزرگ اومد تو زندگیم و افتادم رو روال

مهم اینه که تو همین دوره تنبلیت هم هر طور شده استفاده کنی و مهارت یاد بگیری، رو خودت کار کنی،برای شناخت خودت و پیدا کردن آرامشت وقت بذاری، ببینی علت این که تنبل شدی چیه؟ این علت ها رو برطرف کنی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خب عزیزم این طبیعیهآدم نمیتونه تو همه دوره های زندگیش یه مدل باشهبرای منم پیش اومده مثلا 7،8 سال خیل ...

والا اونموقع هزارتا کار همزمان میکردم هزارتا فکر داشتم 

مثلا ۱۵سالم بود جوری برنامه ریزی کردم ک ۱۸سالگی رفتم دانشگاه ازاد ورزش میکردم 

کار میکردم تو بددددترین شرایط مالی 

الان ک هیچ کاری ندارم ن تنها سرکار نمیرم کارهای خونه م انجام نمیدم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
والا اونموقع هزارتا کار همزمان میکردم هزارتا فکر داشتم مثلا ۱۵سالم بود جوری برنامه ریزی کردم ک ۱۸سال ...

خب هر چی دست رو دست بذاری که کاری درست نمیشه

باید یه حرکت مثبتی بکنی( حتی اگر زود بازده نباشه و نتیجه شو زود نبینی) 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊