برا من نرمال بوده و همیشه احترام گذاشته فقط از تصمیم من و حرف گوش نکردنم خودش چند ساعت ناراحت شده و تموم شده رفته همیشه دوست داشتم مثل فیلم و داستانا یکبار غیرتی بشه
عقل سلیم میگه یک پیوند زوجیت چفت و بست میخواد!شما حتی نسبت به رفتار نادرست غریبه تو سطح عمومی جامع ...
ببین جنم داری خودمو ریپلای کن
از ترس روی بقیه خطاب به من ریپلای نزن، سنبل خان گرامی، پلاس دائم در سایت بانوان
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین جنم داری خودمو ریپلای کناز ترس روی بقیه خطاب به من ریپلای نزن، سنبل خان گرامی، پلاس دائم در سای ...
وقتی کاربری رو ریپلای نمیکنم یعنی به این که طرف مقابلم فهم و درایت و آداب تبادل نظر و بحث داشته باشه امیدی ندارم!
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
اینکه نتونی جلوش رو بگیری ربطی به غیرت نداره اما اینکه هیچ واکنشی نداشته باشی و بی خیال باشی دیگه فق ...
بسه بابا یعنی من با این تعداد پست از ۹۸ ابنجام و هیچکس تا حالا نفهمبده من آقام که تعلیق بشم؟
هر کی مخالف نظر شما بود آقاس
آره حق با توعه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وقتی کاربری رو ریپلای نمیکنم یعنی به این که طرف مقابلم فهم و درایت و آداب تبادل نظر و بحث داشته با ...
سنبل خان گرامی، شما که با درایتین کاش بالاخره یه روزی از بیخ یقه من بیفتین و انقدر درگیر کامنت های من توی تمام تاپیک ها نباشین
چند بار آدم حسابتون نکردم ولی الان آب پاکی رو ریختم رو دستتون
دفعه بعد حسابتون با نی نی یاره
جنم چیز خوبیه، حرفی داشتی با خودم بزن خواجه الماس
سال ۴۰۰۰هم باشه ربطی نداره اگه زن باشی و کاربر آقا نیستی قطعاً اگه تاپیک ها رو هر روز نگاه کنی همه غ ...
باشه گفتم حق با توعه دیگه
شما تنها کسی هستی که میگه اشکال نداره زن دیگه ای با همسرم باشه مگه کسی هست این حرف رو قبول کنه توی غ ...
دروغ نگو دیگه
پیامام موجوده
اسکرین شات بگیر خط بکش دورش بگو کجا گفتم عیبی نداره زن دیگه ای با شوهرم باشه
دیگه تحریف تا این حد در حضور خودم و مستندات پیامای قبلی جایز نیست
اگه فهمتون از اون کامنت همچین چیزی بوده میتونین دوباره و چند باره بخونین تا بالاخره معنیشو بفهمین
سنبل خان گرامی، شما که با درایتین کاش بالاخره یه روزی از بیخ یقه من بیفتین و انقدر درگیر کامنت های م ...
شما در مقابل ی کاربر دیگه که حتی ریپ نزده اینطوری نمود ضاهری داری اون وقت ی خانم با همسرتون حس پیدا کنه و بخواد کاری کنه فقد میشینی نگاه میکنی و ناراحت میشی الان دقیقا نشون دادی چه رفتاری با اوک خانم میکنی و این یعنی غیرت
همین کامنتی کا برای اون کاربر هم گذاشتی میشه غیرتی کا روی خودت داری اگرنه کا بس اسمش چیه ؟؟
مشکل اینه شما حرفتو زدی درستم بود حرفتمنتها جوری حرف زدی ک هرکسی نمیتونه بفهمهو دلیل این گارد گرفتنش ...
عادت کردم دیگه
روال جدیده
روزی چند نفر گروهی میریزن سر من، هماهنگ های لعنتی😂
شما در مقابل ی کاربر دیگه که حتی ریپ نزده اینطوری نمود ضاهری داری اون وقت ی خانم با همسرتون حس پیدا ...
کاربر همبند،کاربر آقاس
توجه کرده باشی واژه سنبل خان و خواجه الماس بابت همین بهشون خطاب شده
چندین اسکرین شات میتونم نشونتون بدم که تو تاپیکای مختلف گیر داده به من و من هیچی نگفتم، الان باز داره به در و دیوار میزنه، اشاره کردم که اگر بار دیگه مزاحم من بشن، میدمشون دست نی نی یار
قضاوت کردن خوب نیست
من چون بابام خیلییییییییییی شکاک وزیر وغیرتی بود جوری بار اومدم که خیلی چیزا رو خودم رعایت میکنم اگه بدونم واقعا مشکلی هست به خاطر همینم خیلی مخالفت باهمسرم ندارم ولی بااینکه خیلی امروزی و روشنفکره و منم رعایت میکنم چندبار پیش اومده یبار یه لباسی داشتم نازک بود چندبار بیرون زیر مانتو خواستم بپوشم گف نه همه چیت معلوم میشه نزاشت ودرکمالللل تعجب وقتی داداشای خودم که ازمنم کوچیکترن خواستن بیان خونم داشتم اونو میپوشیدم بازم نزاشتت بااینکه خواهر خودش همیشه یا با شرتکه یابد تاپ کاپ دارکه کل سینش بیرونه 🤦♀️یه بارم مهمونی بودیم یکی از دامادای فامیلشون که همسن شوهرمه بعد نهار اومد کنار من نشست اینم اونور بود.بعد چند مین شوخی شوخی بااینکه خیلی خجالتیه واونم کنارمان نبود به زور خودشو جا کرد وسط ما اینجوری خیلی پیش اومده میگم بااینکه اصلا گیر نیست وخانواده خودش فوق العاده آزادن وتیپ دافی دارن هیچ وقتم تنها خیلی نمیزاره جایی برم حالا نمیدونم ازغیرته یاهرچی چندبار مثلا گفتم خودم اسنپ بگیرم برم فلان جا دلم باز شه گفته هروقت من نبودم تنها برو اینم بگم بعدازدواج برام چندین خواستگار پیدا شده حالا چه کنارخودش چه خانوادش نمیدونم شاید اینم دلیلی باشه😬
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)