2777
2789
عنوان

بچها بیاین کراشمممممم

111 بازدید | 5 پست

کراشم اینو استوری کرده منظورش چیه و اینکه دقیقا ۴ دقیقه پیش استوری کرده بود یهو اومد تو ذهنم گفتم برم با پیج فیک استوریشو ببینم این درسته که میگن وقتی بهش فکر کنی داره بهت فکر میکنه؟

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

چه قشنگ شاید خداکنه اونم همون موقع بهت فکر کرده باشی الهی بهش برسی از ته دلم ارزو میکنم به اونی ک دوسش داری برسی وخوشبخت شی 

کاشکی واقعا دل ب دل راه داشته باشه اخه من هر لحظه هر ثانیه بهش فک میکنم حتی چشامم اشکی میشه ولی اینم میدونم اون یه ثانیه سالی یبارم یاد من نمیوفته هرچند ک فامیلیم و دیشبم دیدمش ولی اون دوسم نداره🫠

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه قشنگ شاید خداکنه اونم همون موقع بهت فکر کرده باشی الهی بهش برسی از ته دلم ارزو میکنم به اونی ک دو ...

ان‌شاءالله الهی آمین واقعا کاش🥺🥺🥺🥺♥️

ما هم تقریبا فامیل میشیم ان‌شاءالله که تو هم به اونی که دوسش داری برسی جانم🥺🥰😍

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
ان‌شاءالله الهی آمین واقعا کاش🥺🥺🥺🥺♥️ما هم تقریبا فامیل میشیم ان‌شاءالله که تو هم به اونی که دوسش ...

ممنونم گل من❤️هرچی صلاحه همون بشه🥲

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]