2777
2789
عنوان

بیاین خواستگاری که تو‌آب نمک گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 42 پست
یکی دوتا این مدلی دیدم اصلا ب کلی تحویلش نگیر جواباشم نده اگه کاری نیستاگه دوست داری بازم بیاد سمتت ...

از ی لحاظ هم خواستگار خوبی بود شرایطش عالی بود خانوادم میگن از دستش نده از ی طرف حسرت خودم که چرا اینطوری شد

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

از ی لحاظ هم خواستگار خوبی بود شرایطش عالی بود خانوادم میگن از دستش نده از ی طرف حسرت خودم که چرا ای ...

خب الان با این اخلاقش کاری از دستت برنمیاد اگه قدمی ب سمتش برداری بنظر من هوا برش میداره 

راه حلت در هرصورت بی توجهی ب اون ادم هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب الان با این اخلاقش کاری از دستت برنمیاد اگه قدمی ب سمتش برداری بنظر من هوا برش میداره راه حلت در ...

تو فک کن مثلا دوباره که شروع کردیم ازتون هفته صحبت کردن گفت چندروز ی بار مثلا حرف بزنیم چیزی بفرستیم و... آهنگ فرستاد ی بار آهنگ انگلیسی ی بار هم ی اکلیپ ۲۲ثانیه ای که تا اومدم ببینم گرفت پاکش کرد😕😑 دیگه الآن چند روز هیچ پیامی نداده 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

فقط رهاش کن

تو فک کن از ی طرف خ.انواده میگن خواستگار خوبی بود که واقن هم هست حتی نسبت به قبل ماشینش رو‌خفن تر کرده اهل پیشرفته و قیافه و این چیزاشم خوبه بد نیس بعد از ی طرف حسرت من که چرا اینطوری شد همه چی خراب شد و کلا ی چیز اقتضاحیم الآن

هرجا تو هر رابطه دو‌دل بودی کاتش کن فاتحشم بفرست

مشکلم همینه خب نمیتونم

هرجا تو هر رابطه دو‌دل بودی کاتش کن فاتحشم بفرست

این دودلی لعنتی نمیزاره

مشکلم همینه خب نمیتونم

ادامه بده آفرین دختر خوب

آخرش ی روح‌ خسته و‌بی انگیزه بمونه برات

ی قلب سرد که نتونی به آسونی به کسی دل ببندی

یک سری هم خاطرات مزخرف با ی آدم‌اشتباه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

ادامه بده آفرین دختر خوبآخرش ی روح‌ خسته و‌بی انگیزه بمونه براتی قلب سرد که نتونی به آسونی به کسی دل ...

هه کجای کاری خواهر از ی نفر موند تو گذشته🙂قبل این حتی کسی که این اتفاقا و رد کردن همین آا به خاطر اون بود

ادامه بده آفرین دختر خوبآخرش ی روح‌ خسته و‌بی انگیزه بمونه براتی قلب سرد که نتونی به آسونی به کسی دل ...

نمیدونی که... همون بهتر بگو نظرت قضاوت هرچی داری بریز بیرون

تو فک کن از ی طرف خ.انواده میگن خواستگار خوبی بود که واقن هم هست حتی نسبت به قبل ماشینش رو‌خفن تر کر ...

خودت فکر کن از الان که  باید عاشقانه برخورد کنه 

این طور رفتار می کنه 

بعد چی میشه 

منطقی تصمیم بگیر 

بشین باهاش درست و حسابی صحبت کن 

به قول معروف سنگات رو وا بکن 

ببین چی میگه 

شاید هم چیزی نباشه و شما اشتباه برداشت می کنی 

در هر صورت تکلیفت رو مشخص کن 

دلیلی نداره چون موقعیت خوبی داره 

شما معطلش بشی 

خودت فکر کن از الان که باید عاشقانه برخورد کنه این طور رفتار می کنه بعد چی میشه منطقی تصمیم بگیر بش ...

ببین باهاش حرف زدم اتفاقا باهاش کامل نشستم ی شب حرف زدم گفتم میخوام دو کلوم منطقی صحبت کنیم .ترسید گفت خواستگار جدید اومده برات؟ گفتم نه میخوام باهات حرف بزنم .خلاصه وقتی این حرفا رو بهش زدم و کلی حرففف گفت بی اعتماد شدیم راست میگه جفتمون بهم بی اعتماد شدیم ولی نمی‌تونیم همدیگه هم ول کنیم که این خیلی بده گفت چند. روز ی بار باهم حرف بزنیم آهنگی بفرستیم و... تا این حس سردی بینمون کمرنگ بشه شاید بشه درستش کرد و مثل قبل شدولی خب زمان می‌بره اگر نمی‌خوای وقت بزاری تایم بزاری برو