2777
2789

هنوز شمارمو داره چون همکاربم میگه به چشم همکار ولی خب ....

حالا الآن گه گداری حرف می‌زنیم پیام میده و... ی بار هست ی بار نیست ی سری شرایط پیش اومد نسبت بهم بی اعتماد شدیم حالا هم میگه نمی‌دونم مثل قبل بشه شرایط که بخوایم ادامه بدیم و اوکی بشیم دوباره که برا ازدواج پا پیش بزارم منم گفتم پس نباش .گفت همش میخوای خدافزی کنی بری این شرایط سخته و سرد هستیم ی مدت ولی تلاش میکنیم ببینیم درست میشه ولی خب نمی‌دونم چی کنم تقصیر من بود بیشترش که خراب شد به نظرم حالا هم نمی‌دونم چی میشه و چی کنم گاهی حس میکنم از اول هم دوسم نداشت یا کلا آدم‌مزخرفیه نمی‌دونم چیکار کنم باهاش بازی روانی می‌کنه باهام انگار 

کاش درگیر نمیشدم

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدترین اتفاق تو زندگی یه آدم اینه که با آدمی دربفتی که بازی روانی باهات انجام میده

وای آره بخدا می‌دونم دارم کارما پس میدم 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

از نصفه به بعد

عزیزم برو لطفا اذیت نکن حوصله ندارم از خوشیم نیومدم تاپیک بزنم

مسلمه ک چند تا کیس دیگه داره تو هم الویت اخری

اومد خواستگاری آخه

مسلمه ک چند تا کیس دیگه داره تو هم الویت اخری

نمیدونم چشه تبریک تولد میگه محبتای اینجوری بعد یهو دیگه بهت پیام نمیده سرد میشه بی خبرت می‌زاره 

نمیدونم چشه تبریک تولد میگه محبتای اینجوری بعد یهو دیگه بهت پیام نمیده سرد میشه بی خبرت می‌زاره

چون نمیخواد کامل از دستت بده هر از گاهی میاد ک ی کورسو امیدی در تو ایجاد کنه مطمعن بشه ک تو هستی جوابشو میدی تحویلش میگیری

خاستگاری اومده از طرف شما قبول نشده؟

چون نمیخواد کامل از دستت بده هر از گاهی میاد ک ی کورسو امیدی در تو ایجاد کنه مطمعن بشه ک تو هستی جوا ...

آره از طرف من قبول نشد کلا از اول نمیخواستمش منتها چون خیلی مغروره آخرش به حرف خودش تموم کرد که بگه مثلا من نخواستم 

آره از طرف من قبول نشد کلا از اول نمیخواستمش منتها چون خیلی مغروره آخرش به حرف خودش تموم کرد که بگه ...

یکی دوتا این مدلی دیدم 

اصلا ب کلی تحویلش نگیر جواباشم نده اگه کاری نیست

اگه دوست داری بازم بیاد سمتت با این بی توجهی زودتر میاد اگه بخوادت

اگرم ک‌ نخواستت بی توجهی کنی اونم دمش میزاره رو‌کولش میره

یکی دوتا این مدلی دیدم اصلا ب کلی تحویلش نگیر جواباشم نده اگه کاری نیستاگه دوست داری بازم بیاد سمتت ...

ببین میخوام ازش سیر بشم نیاد دیگه خیلی داره از نظر روانی اذیتم میکنه