شکر_جون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 2383 عنوان بیاین شغل های خونگیتون که ازش پول در میاد رو بگین تا ما هم استفاده کنیم 180 بازدید | 19 پست خیلی دنبال اینم یه کار خونگی داشته باشم، شما که تو خونه کار میکنین بیاین شغلتون رو معرفی کنین و بگین درآمدش چطوره؟؟ یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن عاشقتم پسر یکی یه دونه م 1403/10/12 | 01:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ali980 عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 449 تریاک بفروش عزیزم😌من خودم خیلیم راضیم منو دستگیرم کردن سوال رزمی داشتید بپرسید🌹
شکر_جون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 2383 تریاک بفروش عزیزم😌من خودم خیلیم راضیم 😄 از کجا بیارم درآمدش خوبه؟ یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن عاشقتم پسر یکی یه دونه م
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 8616 امروز واسه دخترام کالباس خونگی درست کردم وای محشر شد یعنی عالی خیلی ام راحت داشتم یه این فک میکردم باید درامد خوبی داشته باشه 😂 چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
baharbano عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2074 من درآمد ندارمولی خرجی هم ندارمکیک و شیرینی و خیاطی میکنم برای خودمونتا حالا خیلی کم از بیرون گرفتیمبرای خودم و دخترم هم خودم دوخت و دوز انجام میدم از بس که بها داده خدا بر زن و دختر* نازل شده در منزلتش سوره کوثر* هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی * زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر
شکر_جون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 2383 امروز واسه دخترام کالباس خونگی درست کردم وای محشر شد یعنی عالی خیلی ام راحت داشتم یه این فک میکردم ب ... دستورشو از کجا آوردی؟؟ یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن عاشقتم پسر یکی یه دونه م
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 8616 دستورشو از کجا آوردی؟؟ همه جا هست من از سر اشپز پاپیون برداشتم اما نت هم میشه برداشت چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
baharbano عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2074 دستورشو از کجا آوردی؟؟ ببین هر آموزشی میخوای تو یو تیوب بهترینش میتونی پیدا کنیی دانشگاه مجازیهمن از اونجا پالتو و آسترکشی کامل یادگرفتم از بس که بها داده خدا بر زن و دختر* نازل شده در منزلتش سوره کوثر* هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی * زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر
شکر_جون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 2383 همه جا هست من از سر اشپز پاپیون برداشتم اما نت هم میشه برداشت آخه همه دستورای توی نت خوب نیست، ولی خودم تا حالا درست نکردم، همش فک میکنم کار سختیه و خوب در نمیاد یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن عاشقتم پسر یکی یه دونه م
شکر_جون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 2383 ببین هر آموزشی میخوای تو یو تیوب بهترینش میتونی پیدا کنیی دانشگاه مجازیهمن از اونجا پالتو و آسترکشی ... حالا به نظرت همین سوسیس و کالباس خونگی درآمد داره و خوبه؟؟ یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن عاشقتم پسر یکی یه دونه م
baharbano عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2074 حالا به نظرت همین سوسیس و کالباس خونگی درآمد داره و خوبه؟؟ باید ببینی محیط زندگیت چجورهاگه داخل شهر باشی و تو آشناها کارمند خانم ک تمایل ب ارگانیک و سالم خواری داشته باشن بله از بس که بها داده خدا بر زن و دختر* نازل شده در منزلتش سوره کوثر* هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی * زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 8616 سایت باكلاس شده😑سه ساعت نؤشتم عکس گذاشتم نؤشت مطالب شما به زودی پخش میشه چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁