2777
2789
آخه همه دستورای توی نت خوب نیست، ولی خودم تا حالا درست نکردم، همش فک میکنم کار سختیه و خوب در نمیاد

نه اصلا کار فوق العاده اسون هست 

میتونی سینه مرغ باشه تنها یا اون قاطی کنی اینا چرخ میکنی بعد سیر میریزی بعد نشاسته ذرت تخم مرغ با ادویه پاپریکا فلفل سیاه هر ادویه ای دوست داری بعد کاور مخصوص کالباس هست میگیزی پر میکنی 1ساعت نیم میذاری تو اب جوش یام مث من نداشتی کاور داخل سلفون میپیچی بعدم میپیچی داخل فویل میذاری تو اب جوش 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

باید ببینی محیط زندگیت چجورهاگه داخل شهر باشی و تو آشناها کارمند خانم ک تمایل ب ارگانیک و سالم خواری ...

آره هم شهرم هم آدم دور و برم زیاده، مرسی از راهنماییت عزیزم

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا کار فوق العاده اسون هست میتونی سینه مرغ باشه تنها یا اون قاطی کنی اینا چرخ میکنی بعد سیر میر ...

طعمش خوب شد؟؟ مرسی عزیزم وقت گذاشتی باید یه بار امتحانی درست کنم ببینم میتونم خوب از کار درش بیارم یا نه

هزینش زیاد نمیشه؟؟

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
نه اصلا کار فوق العاده اسون هست میتونی سینه مرغ باشه تنها یا اون قاطی کنی اینا چرخ میکنی بعد سیر میر ...

اینجا رون بوده شده اون 😁

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

طعمش خوب شد؟؟ مرسی عزیزم وقت گذاشتی باید یه بار امتحانی درست کنم ببینم میتونم خوب از کار درش بیارم ی ...

میگم عالیه... من حتی ادویه دودی هم داشتم ریختم عصاره مرغ یا گوشت هم داشتی بریز ادویه کاری پودر پاپریکا سیر  من جوزهندی نداشتم گمون میکنم بد نشه هر ادویه خوش طعمی داری بریز نه هزینه فرض کن فقط واسه مرغ میدی دیگه این ادویه ها معمولا پای ثابت اشپزی هستن همه دارن... میتونی واسه خوشگل شدنش قارچ با هویچ هم بپزی بریزی داخلش هر کدوم ازین ادویه ها رو دوست نداشتی حذف کن تاثیری نداره تو مزه مثلا شکر حذف کن زنجبیل دوست نداشتی چی چی