2777
2789
عنوان

فردا امتحان دارم و همچنان نخوابیدم 🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 62 پست
نبابا.. نمیتونم چیزی گاز بگیرم بخورم حتی برنجم الان نمیتونم بخورمسراین دوباره وزنم میاد پایین

سوپای مقوی بخور ماهیچه آب پز کن له کن بخور ضعیف نشی برنج روکته کن با مرغی که خیلی پخته ‌نرمه له کن بخور

دوسه روز بعد اوکی میشی میره تا ویزیت بعدی

مگه انجام دادین؟

اره ولی مال یه مدت پیشه

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوپای مقوی بخور ماهیچه آب پز کن له کن بخور ضعیف نشی برنج روکته کن با مرغی که خیلی پخته ‌نرمه له کن ب ...

چقدر طول میکشه دردش آروم بشه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

اره ولی مال یه مدت پیشه

مامانم رفته بیمارستان واسه زنداییم که کیسه ابش پاره شده منم اینور تواتاقم اصن کسیم نیست همه خوابن 🙁

وایی همین امروز بخاطر دردش عصبانی شدم 🙁

دیگه باید تحمل کنی:)

من سر ارتودنسی ۲۵ کیلو کم کردم شده بود ۴۲ کیلو

انقدر بردنم دکتر ازم آزمایش گرفتن فکر کردن بیماری دارم بعدش آروم آروم شروع کردم چیزای سفتو ریز ریز میخوردم یه چندوقت بعد عادت کردم دیگه بهتر شدم

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

دیگه باید تحمل کنی:)من سر ارتودنسی ۲۵ کیلو کم کردم شده بود ۴۲ کیلوانقدر بردنم دکتر ازم آزمایش گرفتن ...

عزیزم چیزی هم ازت مونده؟:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

دیگه باید تحمل کنی:)من سر ارتودنسی ۲۵ کیلو کم کردم شده بود ۴۲ کیلوانقدر بردنم دکتر ازم آزمایش گرفتن ...

چندوقت