2777
2789
عنوان

از رفتارهای شوهرم خسته شدم همش

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 45 پست

مطعنا بخاطر اختلاف سنی هس،چیزایی ک برا شما جذابه و‌شیرین ،برا ایشون بچه بازی و کارای بیهوده س

تقصیر ندارن،اقتضای سنشونه

چون یکی از آشناهای مام دقیقا همین مشکل دارن

بهتره خودتون یکم با شیطنت سعی کنین جو زندگیتون عوض کنین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه خبر که هم بدِ هم خوب

۹۹٪مردا همین جوری ان 

بدش اینه که جدا هم بشی بعدی هم همینه 

خوبیش اینه که تنها نیستی بقیه خانم ها هم شرایطشون نثل شماس

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

یه ردیاب به ماشینش وصل کن بنظرم انقد کار طبیعی نیست بخاطر کارش خارج شهرم میره؟

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

مردا نه همراه میخوان نه همدل نه همسر ، نه همسفر 

یه خدمتکار میخوان که صداش درنیاد 

بشوره بسابه بپزه 

چیزی هم نخواد 

باور کنید همه آقایون همینن 

پس ذوق و شوقتونو خرجشون نکنید هر کاری میکنید به نیت شاد بودن خودتون بکنید 

یاد بگیرید اولویت اول زندگی خودتون باشید و آقایون رو هم تو دنیای خودشون رها کنید 

رمز آرامش رو بهتون گفتم خواه پند گیر خواه ملال 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
نه بابا با اسنپ کار می‌کنه

با دوستای خودت خوش باش اگه نداری پیدا کن از جنس خودتا.خوش بگذرون مگه قراره همش منتظر بمونیم شوهر شادمون کنه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

به خاطر اختلاف سنی هست که دارید. 15سال خیلی زیاده 

و اینکه اگر هم درونگرا باشه برای آدمهای بیرون از خونه هم کم حرف میشه اکثر درون‌گراها تو خونه راحت‌ترن وبا آدمهایی که تویه خونه زندگی میکنن حرف میزنن تا بیرون که می‌خوان باغریبه برخورد داشته باشن...باهاش صحبت کن بگو حوصلم سر میره برو یه کلاس ثبت نام کن یه مهارتی رو یاد بگیر یه مقدار وقتت پر بشه واگر میتونی برو باشگاه...اگر با کلاس بیرون موافقت نکرد تو کلاسهای مجازی شرکت کن..

منم همش میگم میخندم خودم خنگ بازی در میارم ک فقط اونم بخنده همش تو گوشی چیزای خنده دار و مسخره نشون ...

کتاب آنچه زنان باید درباره مردان بدانند رو مطالعه کن فایل کتاب صوتی اش هم هست

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

به خاطر اختلاف سنی هست که دارید. 15سال خیلی زیاده و اینکه اگر هم درونگرا باشه برای آدمهای بیرون از خ ...

درونگرا نیس اتفاقا خیلی خوبم با همه زبون می‌ریزه و خوب حرف میزنم خیلی خوب ارتباط میگیره