2777
2789
عنوان

امشب از ناراحتی دق میکنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 47 پست
خواهرم بعد از سه ماه خوب شد

وای سه مااااه خیلی دیره 🤕🤕😭

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سه مااااه خیلی دیره 🤕🤕😭

نه برا مامانم کم تر بود. الان که همه متوجه میشن تو اوجشه. بعد هی کم کم بهتر میشه. بازم من واقعا یادم نیست دکتر  دوباره تزریقی کرد که چشمش بهتر شد یا خودش کم کم بعدسه هفته تا یک ماه خوب شد

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
نه برا مامانم کم تر بود. الان که همه متوجه میشن تو اوجشه. بعد هی کم کم بهتر میشه. بازم من واقعا یادم ...

آهان بازم مرسی❤

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من مامانم اصرار داره لپاش رو بزرگ کنه نمیدونم دیگه بوتاکسه ژله چیه

فکر کنم واسه گونه و...  ژل هست که تزریق میکنن 

نگاه کن تا یک ماه وقت دارین برین پیش دکتر تا درستش کنهیعد از یکماه نمیشه تا کلن اثر بوتاکس بره ینی ت ...

آها حتما به مامانم میگم که دوباره بره دکتر 

بوتاکس که برای رفع چروک نیست. فیلر، لیفتینگ با نخ و جراحی برای جوانسازیه. بوتاکس یک مدت بگذره، اثرش ...

آره خیلی دلم برا مامانم میسوزه

همینه دیگه هرچی با صورت ور بری بد تر میشه به نظرم نمیرد بهتر بود الان دیگه نبرش زیر یه عمل دیگه

من دیگه به هیچکس هیچ توصیه ای نمیکنم درس عبرت شد

عمل دیگه ؟

بوتاکس که عمل نیستاا