2777
2789
عنوان

امشب از ناراحتی دق میکنم 😭

920 بازدید | 47 پست

مامانم صورتش خیییلی چروک داشت همه فامیلا میگفتن حتی مامانبزرگم بهش میگفت من از تو جوون ترم 

منم از سر دلسوزی به مامانم گفتم برو بوتاکس کن(خودش بشدددت بشدددت مخالف بوتاکس بود) خلاصه انقدر من باهاش حرف زدم تا راضی شد و گفت بخاطر تو میرم 

الان بعد ۱۶روز یکی از پلک هاش افتاده 😭خیلی ناراحتم بخدا از سر دلسوزی بهش گفتم بره بوتاکس کنه .از عذاب وجدان دارم میمیرم 💔

دکترشم متخصص و باتجربه بود

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

مامان منم بعد بوتاکس همین طور شد.دکتر درستش کرد نترس

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتو نبازکاریه که شدهپیگیری کنید حتما درست میشهالبته این دفعه با فکر بیشتری دست به کار بشیدیهو بدتر ...

متاسفانه روحیه ام خیلی ضعیفه 

آره دکترا میگن با از بین رفتن اثر بوتاکس اوکی میشه 

ولی من خیلی ناراحتم

حتی از خوده مامانمم بیشتر 

اون دوست نداشت بوتاکس کنه من اصرار کردم

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

حالابره افتادگی پلکش روعمل کنه راحته عملش

اصلا عمل نمیخواد. خودشون با تزریق درستش میکنن. صبر کن ببینم عکس پلک مامانمو پیدا میکنم یا نه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
حالابره افتادگی پلکش روعمل کنه راحته عملش

بعید میدونم قبول کنه 

دکترا میگن افتادگی در اثر بوتاکس کم کم از بین میره

متاسفانه روحیه ام خیلی ضعیفه آره دکترا میگن با از بین رفتن اثر بوتاکس اوکی میشه ولی من خیلی ناراحتمح ...

منم همین بلا سرم اومد. حالا امروز باز به مامانم گفتم. مامان بوتاکسه خیای خوب بودا بیا برو دوباره😄

اصلا عمل نمیخواد. خودشون با تزریق درستش میکنن. صبر کن ببینم عکس پلک مامانمو پیدا میکنم یا نه

عزیزم مامان شما هم در اثر بوتاکس پلکشون افتاد؟

بله یکی از عوارض بوتاکس افتادن پلک هستش ولی موقتی هستش میره اگر پول دارید ببرید کلا صورتشو بکشه من اگر یه زمانی خیلی پولدار بشم قطعا خودم و مادرم میریم پوست صورتمونو میکشیم

بله یکی از عوارض بوتاکس افتادن پلک هستش ولی موقتی هستش میره اگر پول دارید ببرید کلا صورتشو بکشه من ا ...

نه من جرات ندارم دوباره بهش پیشنهاد بدم🤦‍♀️ این کارای زیبایی خیلی ریسک داره من که پشت دستمو داغ کردم دیگه