2777
2789
عنوان

فردا امتحان دارم و همچنان نخوابیدم 🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 62 پست
دیگه باید تحمل کنی:)من سر ارتودنسی ۲۵ کیلو کم کردم شده بود ۴۲ کیلوانقدر بردنم دکتر ازم آزمایش گرفتن ...

اوووووو واقعا؟

من چرا مشکلی ندارم همهههه چیز هم میخورم من حتی یخ هم میخورم😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیزی هم ازت مونده؟:)

خیلی سخت بود عین اسکلت شده بودم

ولی خب الان که پشت کنکورم قشنگ جبران کرده اون دوره رو😂💔

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

امشب فکر کنم بی‌خواب شدین، ربط پست ها رو هم نمی‌فهمیم.سیر نقش مسکن طبیعی و آنتی بیوتیکی داره

نه ولش

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

خیلی سخت بود عین اسکلت شده بودمولی خب الان که پشت کنکورم قشنگ جبران کرده اون دوره رو😂💔

درمان تپل بودن و فهمیدم...ارتودنسیییی😂😭

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

درمان تپل بودن و فهمیدم...ارتودنسیییی😂😭

دقیقااا واقعا آدمو آب میکنه😂

چون انقدر درد زیاده هیچی نمیتونی بخوری بعده یه مدت معدت هی کوچیکتر میشه تا جایی که غذات نصف میشه

بعد من یکمم وسواس داشتم میترسیدم اون براکتایی که رو سیما میزارن وقتی چیز سفت بخورم بشکنه واسه همین اوضام بدتر شده بود

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

دقیقااا واقعا آدمو آب میکنه😂چون انقدر درد زیاده هیچی نمیتونی بخوری بعده یه مدت معدت هی کوچیکتر میشه ...

میرم فردا ارتودنسی میکنم

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨