2777
2789
عنوان

امروز ی مرده از پشت خودشو مالید بهم

864 بازدید | 41 پست

تو صف فروشگاه بودیم من پشت این مرتیکه بودم بد دیدم وقتی جلوش باز شد ک حساب کنه برگشت گفت شما بفرمایید جلو منم فکر کردم چون باردارم نخاسته تو صف بایستم یهو کل بدنشو از پشت زد بهم من فقط فاصله گرفتم اومدم اینور دیدم روشو کرده اونور پشت دستشم داره میزنه ب باسن ی زنه نمیدونم چرا نزدم تو گوشش نمیدونم چرا دیگه حوصله بحث کردن با کسیو ندارم با هیچکس اصلأ نمیدونم کار درست چیه دیگه از بدازظهر هی میپیچه تو سرم حالم بد میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باردار بودی این کارو کرد طرف روانیههههه

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

خدانکند روزی همچی چیزی برام پیش بیادک بخادشوهرمم بینه خون میندازه وسط وای حتی کسی اجازه نداره جلوش متلک بندازه مردا اشعالن یه عدشون سعی کن همیشه کیفت بندازی پشتت یعنی چسبیده ب باسنت اگ کسی کاراینجوری کرد ب کیفت میخوره من همیشه اینوارارو میکنم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!