2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماه تولدم؟ چرا اون استوری عاشقونه رو گزاشت یعنی واقعا با کسیه💔؟

عزیزم من غیب گو نیستم که بگم ماه تولدت چیه؟

نه صرفا چون خودش دوس داره گذاشته البته به کسی هم اشاره کرده

انگار میخوان طلاق بگیری دارند باهم مشورت میکنند

بله می‌دونم می‌خوان منم می‌خوام طلاق بگیرم چون خستم از کتکاش فقط می‌خوام بدونم خواهر شوهرم سمیرا که زندگیمو با کمک شوهرم مجتبی نابود کرده کی و چه مدلی تاوان پس میدن ممنون عزیزم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
بله می‌دونم می‌خوان منم می‌خوام طلاق بگیرم چون خستم از کتکاش فقط می‌خوام بدونم خواهر شوهرم سمیرا که ...

ببین به نظر میرسه آدامای منطقی نیستند بزودی کارما میاد سراغشون ولی نه الانا فعلا به چیزی که میخواند میرسند

ببین به نظر میرسه آدامای منطقی نیستند بزودی کارما میاد سراغشون ولی نه الانا فعلا به چیزی که میخواند ...

بله عزیزم کلا منطق ندارن و زن رو برده میدونن میتونی زمان تاوان دادن خواهر شوهرمو بگی یه وعده بده چه مدلی تاوان پس میده چون همسرم برادر مریضمو شماتت کرده حتی داروهاشو که تو یخچال من بود به زور از ترکیه پیدا میکنیم میخواست یخ بزنه فقط می‌خوام عدالت خدا رو ببینم 

بله عزیزم کلا منطق ندارن و زن رو برده میدونن میتونی زمان تاوان دادن خواهر شوهرمو بگی یه وعده بده چه ...

پشت شوهرت دعا هس اگه نمیخوای طلاق بگیری برو پیش دعا نویس جدی بگیر اینو

پشت شوهرت دعا هس اگه نمیخوای طلاق بگیری برو پیش دعا نویس جدی بگیر اینو

عزیزم خودم طلسم هفت جوش هفت حصار گرفتم نه خودمم طلاق می‌خوام آنقدر دعانویس رفتم نزدیک ۱۰۰ میلیون پول خرج کردم همه جایی رفتم حتی عرفان حلقه هم تو خونه هم اومدن جلب سحرم کردم رفتم پیش یه دعانویس با آیینه تو کاسه خالی طلسممو آورد و برگشت گفت جاریت ثریا این کارو می‌کنه طلسم دخالت نایلون پوست حییون و قفل و استخون خونی بود همون آدم برام حصار با موکل زد ولی خوب حرکتی بین من و همسرم نموده میتونی بگی جاریم چه تاوانی میده چون دعانویس گفت باعث مرگ بچه‌ی تو شکمت بوده