2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودم طلسم هفت جوش هفت حصار گرفتم نه خودمم طلاق می‌خوام آنقدر دعانویس رفتم نزدیک ۱۰۰ میلیون پول ...

پس یه جادوگر قوی انجامش داده هیچی والا شوهرت دیگه ماله اوناست ولی منتطر باش تا کارما برسه

ببین هیچکس ازاول بدبین نبوده بدددیده ک بدبدبین شده ..ولی میخام ازامروز تلاش کنم خوشبین بشم

میدونم گلم من از بدبختی زیاد حس ششم پیدا کردم و تمام خوابهایم به واقعیت تبدیل میشه

پس یه جادوگر قوی انجامش داده هیچی والا شوهرت دیگه ماله اوناست ولی منتطر باش تا کارما برسه

توروخدا ب منم میگی تو هفته چندم بارداری زایمان میکنم؟خودم و نی نی سالم و بی دردسر میایم خونه؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

ممنون عزیزم یه سوال دارم شما جن دارین ؟ یا همزاد و اینکه دختر خالم یه پسری رو میخواد دو ساله پدرش راضی نمیشه اسم دختر خالم شقایق پسره عبدالله اینا آخر سر بهم میرسن ؟

صبر اوج احترام به حکمت خداست