2777
2789

عوض کنم همش بیرونم و کل بدنمم نیشه ووهمش بیرون یه کرم ضذ خارش دستمه خیلیییی بده حالم 😭😭😭😭یعنی من واقعا حالم بده هم جسمی هم روحی که چندشمه شدید😭خدایا یا فاطمه زهرا سلام الله

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

https://rubika.ir/pooshak_anisa1200

با اجازه استارتر 🤍

خانومای عزیز اگه براتون مقدوره، روی لینک بزنین تا کانال من توی روبیکا براتون باز شه 🥹

هم بچگانه داریم هم زنانه 😍

قیمتهامون اصلا قابل مقایسه با بیرون نیس 

🌷🌷🌷

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
https://rubika.ir/pooshak_anisa1200با اجازه استارتر 🤍خانومای عزیز اگه براتون مقدوره، روی لینک بزنین ...

کارت زشته واقعا😭یعنی از درد من مبخوای پول دربیاری اینهمه تاپیک

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارت زشته واقعا😭یعنی از درد من مبخوای پول دربیاری اینهمه تاپیک

ببخشید عزیزم 

😭😭😭

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
برو به مسئول بگو که بالشت و تشک جدید بهت بدن این همه تاپیک خوابگاه میگن تشک و بالشت خودتونو ببرید هع ...

ممنونم عزیزم ❤️‍🩹🥹

وای منم یا خدا به مسعول خوابگاه بگو حتی گفتنش هم حالمو بد کرد 😕😕😕

مرسی ببخشید عزیزم حالت بد شد🥹❤️‍🩹

وااا خو چرا نمیگی به مسول خود خوابگاه

گفتم عزیزم ممنونم❤️‍🩹🥹میذاره تو نوبت

من دیشب خودم سم خریدم زدم 

هم اتاقیم هی جارو دستی اتاقو میده اینو اون اون روز چنان دعوایی با من کرد که چرا گفتی نده 

توی دعوا تموم غمای زندگیمو به روم اورد از تهه دلم نفرینش کردم هم جسمی بهم آسیب زد چون از اتاقای دیگه اومده هم روحی.  حالا به خاطر سم زدن تموم پوست صورتم میسوزه 😭😭😭😭

عزیزم همه جمع بشین برین پیش مسئول خوابگاه و بگین سم پاشی کنن ساختمون رو.

ممنون قشنگم حتما