2777
2789
عنوان

رفتارای عجیب دخترم

2006 بازدید | 60 پست

مامانا یه کمک بهم بدین لطفا

دخترم ۱۰ سالشه و خیلی هم باهوشه

اما خیلی رفتارای عجیب داره

یه سری رفتم مشاور فکر کردم بیش فعاله

گفتن نه!!!خودشونم خیلی تعجب کرده بودن و اول گفتن نقص توجه داره ولی بد از ده جلسه کار درمانی خودشونم گیج شده بودن و می گفتن نداره تا رفت مدرسه!!!

توی مدرسه خیلی شلخته بود و وسایلش از میز تا روی زمین دور تا دورش ریخته بوده هر روز!!!

م

مدیر هم میگفت مثلا میاد تو اتاق من بجا اینکه سلام کنه به در و دیوار نگاه می کنه!!!

در صورتی که تو فامیل اینطوری نیست

بعد اونا هم گفتن نه نقص توجه داره نه بیش فعالی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عادیه به بچه سخت نگیرید

باهوشا شلخته ترن😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

دیگه انقدر زوم نشین...

هرکسی یه شخصیتی داره...

دلیل نمیشه یکی شخصیتش خاصه روش برچسب بزنیم

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

اینا برا کلاس اوله

حالا الان کلاس چهارمه

دائم ناخن می جوه

و این خیلی شدید رو مخ ما هست

حتی گاهی ناخن شست پاش هم تو دهنشه!!!!!

چون به شدت برخورد کردیم خیلی کمتر شده

اما دستش همش تو دهنشه

پسر اقوام دور برا عید دیدنی اومدن خونمون 

من اول فکر کردم خجالتیه 

مامانش منو نشون داد ک مثلاً منو بشماسه بجا اینکه نگاه من کنه نگاه در و دیوار سقف میکرد 

البته مدرسه تیزهوشان می‌ره وگرنه میگفتم مشکل داره چون خیلی برام عجیب بود رفتارهایی ک داشت  

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم