2777
2789
عنوان

رفتارای عجیب دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 60 پست

ب نظرم شخصیت و مدلشون اینطوری هست

من پسر بزرگم ۱۲ سالش هست شدیدا منظم و درس خونه بسیارررر مودب طوری که جلوتر از من یا پدرش از در آسانسور هم رد نمیشه ولی هیچ هنر وخلاقیت نداره 

گاهی فکر میکنم نکنه خودم با حساسیت مرتب بودن خونه مانع شکوفا شدن هنرش شده باشم

پسر دومم ۸ ساله اس خیلی حواس پرت هست مثلا املا مینویسه نصف حروف رو جا میندازه حتی یک کلمه رو در یه سطر درست و همون کلمه رو سطر بعد ممکنه غلط بنویسه در عوض شدیدا هنر دوست و خلاق هست کلی کاردستی و اریگامی درست میکنه یا نقاشی خوب میکشه، مثلا همین امروز با کارتون یه خونه ساخته بود برد مدرسه کلی مشتری داشته فروخته بود😂

ریاضیش عالیه اشاره و تلویح رو سریع میگیره 

ولی اتاقش رو بعد درست کردن کاردستی با کلی آشغال میذاره میره مدرسه در اتاقش رو باز میکنم کم می مونه از ریخت وپاشش سکته کنم

حتی غذا میخوره یادش میره سفره رو باید جمع کنه

حیوانات رو خیلی دوست داره مدام دنبال انواع کتاب در مورد حیوانات هست شوهرم میگه اگه یکم رو بدیم کم کم خونه رو تبدیل به مزرعه یا باغ وحش میکنه این در حالی هست که پسر بزرگم از اکثر حیوانات چندشش میشه🤔

من سعی میکنم خیلی کاریش نداشته باشم

خلاصه دو برادر با یک تربیت از زمین تا آسمون فرق دارن

و من هیچوقت نتونستم بفهمم کدوم باهوش تر هست

ب نظرم شخصیت و مدلشون اینطوری هست من پسر بزرگم ۱۲ سالش هست شدیدا منظم و درس خونه بسیارررر مودب طوری ...

چه جالب دختر منم عاشق حیوونه

ریاضیش خوبه

حتی املاش هم خوبه

ولی همش تو مدرسه یه چیزی جا میزاره میاد

مشق می نویسه دفتر کتابشو جمع نمی کنه

اما پسرم ۶ سالشه

زمین تا هوا با این فرق داره

از حرف زدن و توجه و ادب و غذا خوردن

خوب چطوری باهاش ریلکس هستین؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جالب دختر منم عاشق حیوونه ریاضیش خوبه حتی املاش هم خوبه ولی همش تو مدرسه یه چیزی جا میزاره میا ...

پسر من مدرسه خیلی حرف گوش کن و مطیع معلم هست 

مدرسه چیزی جا نمیذاره ولی مثلا مدادی که دستش هست رو همینطور که خونه میچرخه میاره میذاره اپن، پاک کن رو میذاره رو جلو مبلی  و در عرض چن دقیقه خونه رو به هم ور میکنه

بعدم که لازمش میشه هی دنبال وسایلش میگرده

از مدرسه که میاد معمولا یادش ميندازم که لباس فرمت رو تخت نمونه چون خونه نباشم میام میبینم رو دسته ی مبل گذاشته رفته

خودم اکثرا قبل رفتن به مدرسه وسایل لازم و برنامه اش رو چک میکنم اگه چک نکنم احتمال اینکه کم و کسر داشته باشه هست 

در اصل مشکل اساسی ما با پسرم ریخت و پاشی هست که تا تذکر ندی معمولا حواسش نیست جمع کنه و دوم هم املاش

دیگه با اینا قبولش کردیم😆😆😆 بچه ان

یکمم نیمه پر لیوان رو ببین ،توانایی هاشون و اخلاق خوبشون

پسر من کمک کردن رو دوست داره مثلا نصف بیشتر پول توجیبی خودش رو گاهی صدقه میده یا مسئولیت پذیره

خواهر کوچیکش وقتی گریه بکنه سریع خودش رو میرسونه و...

با همه ی اینا گاهی هم دعوامون میشه بهش میگم تا ۵ دقیقه دیگه همه چی مرتب شد که شد نشد همه رو می ریزم سطل آشغال  سریع وارد عمل میشه😂😂

دقیقا مثل دختر منه.منتها دختر من ۴ سالشه.  فوث العاده باهوش دعواش میکتی بجای ناراحتی میخنده و ...

دختر سما ۴ سالشه

عقلش نمیرسه

اما دختر من ۱۰ ساله اس،خیلی بزرگه

ولی به نظرم تا مشکلتون باهاش مثل من حاد نشده حتما برین پیش مشاور

زیاذ فکر میکنه و به قدری هیجان داره که مدام از این مبل به اون مبل . استرس وقتی میگیره با ناخن جویدن میخواد خودش آروم کنه .. دختر منم وقتی ازش میپرسم چرا میدی و راه میری و روی مبل صدبار جا عوض میکنی اینا رو به من میگه ... یه مدت بهش نگید...  بجاش ببرش جایی که حالش خوب میکنه .. ببرش تو فضاهای اروم مثل .. مسجد ... پارک .. تو جمع دخترونه ابی که باهش بازی کنند.. 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …