ریاضی رو خیلی مشکل داره کلاس پنجمه اون روز سر کلاس یه سوال رو ۶ بار براش توضیح دادم رفت خونه ویدیو آموزشی هم برای مامانش فرستادم گفتم بده ببینه بازم نفهمیده 🤦♀️به مامانش زنگ زده گفتم معلم خصوصی بگیرید براش بهتره تکی بهتر میفهمه گفت خودتون چرا توضیح نمیدید وظیفه معلمه گفتم بله من وظیفم رو انجام دادم چندین بار توضیح دادم فیلم فرستادم خودم حتی فیلم رو گرفته بودم بازم نفهمیده باید تکی معلم خصوصی داشته باشه گفت تا جایی که من میدونم وظیفه معلمه گفتم من وظیفمو دارم انجام میدم دختر شما عقب تره بیشتر از همه بچه ها هم براش وقت گذاشتم ولی متوجه نشده
حق با من نیست اخه؟ منم خودم بچه دارم نمیتونم تمام وقتم تو خونه رو هم کار کنم که چیکار کنم
کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
گلم وضیفه شماست تو مدرسه تایم سرکارتون درس بدین هرکی فهمید که فهمید اگه نه از حوصله مابقی بچه ها هم خارج که چند بار یه چیزو توضیح بدین بهتر ایشون معلم خصوصی بگیرن❤
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالا اینکه توقع این مادر بالا بوده یا شما کم کاری کردی و ….رو اصلا و ابدا کار ندارم حتی اگر حق صد درصد با شماست هم هیچوقت این حرفو به یه مادر نگو
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️