2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی هیچ وقت به یه مادر نگو بچه شما عقب تره😥

اینو که میگی انگار تیر به قلبش زدی 

حالا اینکه توقع این مادر بالا بوده یا شما کم کاری کردی و ….رو اصلا و ابدا کار ندارم حتی اگر حق صد درصد با شماست هم هیچوقت این حرفو به یه مادر نگو 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ولی هیچ وقت به یه مادر نگو بچه شما عقب تره😥اینو که میگی انگار تیر به قلبش زدی حالا اینکه توقع این م ...

خب عقب تره واقعا چی بگم وقتی درس بچش عقبه 

نگم پس فردا میگه خودت نگفتی 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بگو باشه نگیر 

ولش کن .

زیادم بگی یهو میره اموزش پروش ۴ تا دوروغ سر هم میکنه دردسر درست میکنه برات

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
گلم وضیفه شماست تو مدرسه تایم سرکارتون درس بدین هرکی فهمید که فهمید اگه نه از حوصله مابقی بچه ها هم ...

خودمن یادمه زمان تحصیل اگ معلم یه چیزو که بلد بودم چندین بار توضیح میدا. کلافه میشدم

یچی بگم شاید خوشت نیاد ولی انقدم دیگ پیگری نکن ک بچت فلان یاد نمیگیره و اینجور چیزا خب بدرک ک یاد نم ...

همینا پس فردا بچه بیوفته سر من میان چون

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏