2777
2789

ریاضی رو خیلی مشکل داره کلاس پنجمه اون روز سر کلاس یه سوال رو ۶ بار براش توضیح دادم رفت خونه ویدیو آموزشی هم برای مامانش فرستادم گفتم بده ببینه بازم نفهمیده 🤦‍♀️به مامانش زنگ زده گفتم معلم خصوصی بگیرید براش بهتره تکی بهتر میفهمه گفت خودتون چرا توضیح نمیدید وظیفه معلمه گفتم بله من وظیفم رو انجام دادم چندین بار توضیح دادم فیلم فرستادم خودم حتی فیلم رو گرفته بودم بازم نفهمیده باید تکی معلم خصوصی داشته باشه گفت تا جایی که من میدونم وظیفه معلمه گفتم من وظیفمو دارم انجام میدم دختر شما عقب تره بیشتر از همه بچه ها هم براش وقت گذاشتم ولی متوجه نشده 

حق با من نیست اخه؟ منم خودم بچه دارم نمیتونم تمام وقتم تو خونه رو هم کار کنم که چیکار کنم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما چکار داری معلم خصوصی میگیره یا نه آخه به مادری که نمیخواد متوجه بشه توضیح نده !!! 

وظیفه ات یک بار ، دوبار گفتنه انجام بده ، فهمید ، فهمید ، نفهمید خیلی راحت باز سال دیگه میاد میخونه تا تجدید میشه ، اون موقع مامان به فکر میفته 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱