2777
2789
عنوان

ما خیلی فقیرانه جشن میگیریم یکی بپرسه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 87 پست
به نظرم اینا خیلیییی قشنگ تر از اون جشنای تجملاتی ان:)

قشنگ که هست نه خستگی زیاد داره نه چیزی 

ولی میگم یکی بگه عکس های سالگردتونو نشون بدید چی نشون بدم 😂

فامیلامون مسخرم میکنن پسر فلانی اینجور جشن میگیره چه خسیسه 

یبار شوهرم یه طلای خیلی ظریف خرید واسم  من اون کادو رو خیلی دوست داشتم 

اکثری مسخره کردن بزرگتر نمیتونست بگیره 

میگفتن پسر حاج فلانی رو نگاه خجالت هم نمیکشه ببین چی گرفته ها 

مامانم حتی ناراحت شده بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی جان پیشاپیش سالگرد ازدواجتون مبارک ولی باور کن هممون همینیم حالا یکی کمتر یکی بیشتر ولی خیلی اختلاف نداریم اونایی که میبینی جشنای آنچنانی میگیرن اکثرا بلاگران که ار این راه درآمد دارن وگرنه خدا میدونه پشت دوربین زندگیشون چطوره

مرسی

استارتر باور کن همین سادگی قشنگتره.ما هم مثل شما.من خرج میکنما مثلا کیک و کادو این چیزا میخرم ولی اونجور تجملات و لباس و دک و پز عکس واقعا حسشو ندارم.همونجوری کیکو میزارم رو میز تموم شد و رفت.جدیدا دیدم بچه ها خیلی تزیین دوست دارن و دور و بر میبینن دلشون میخواد یکم تزیین میکنم.بنظر من حال دل ادم مهمه.اونا که عکسای انچنانی میگیرن و خرج زیاد فکر نکن خیلی خوشن.اونا نمایشه.

قشنگ که هست نه خستگی زیاد داره نه چیزی ولی میگم یکی بگه عکس های سالگردتونو نشون بدید چی نشون بدم 😂ف ...

دهن مردم همیشه بازه

هرکی چیزی گفت بگو ما ندید بدید نیستیم همه چیمونو بکنیم تو چشم بقیه 

منم نمیتونم زیاد فیامای جن و.. نگاه کنم خیلی میترسم و تاثیر بدی می‌ذارهاما عاشق فیلمای چندش و قتل ام

خب این علاقه به فیلم و سریالای ترسناک خیلی عوارض داره

به من که میگفتن مسخره‌م میومد به حرفاشون

تا دیدم نه اصلا شبا خواب راحت نداشتم انگار وارد یه دنیای دیگه میشدم پر از ترس و استرس و ...اصلا نگم برات

مثلا میگفتن سجین جز فیلمای خیلی ترسناکه یه شب گفتم بزارم ببینم چیه

بعد که فیلمو دانلود کردم دیدم سجین واسه یک دو سال پیش کامل دیدم اسمش و فراموش کرده بودم

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….

ما سالگرد دوستی رو همیشه اینجوری جشن گرفتیم 

رفتیم کافه یه کاپ کیک سفارش دادیم و روش شمع گذاشتیم

از تجملات بیزارم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

خب این علاقه به فیلم و سریالای ترسناک خیلی عوارض دارهبه من که میگفتن مسخره‌م میومد به حرفاشونتا دیدم ...

من سجین رو تو خوابگاه با دوستان دیدم واقعا اینا افتضاح هستن من اصلا نمی‌خوام ببینم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خوبه ک اینجوری هستی 

من خیلی کمالگرام و یجوری همیشه همه چیز باید پرفکت باشه وگرنه عصبی میشم 

و خیلی هم اهل تجملات و... هستم 

یعنی دقیقا نقطه مقابل مینی‌مالیست ها

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋