2777
2789
عنوان

شوهرم دو روزه نرفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 133 پست
چقدرم که مردا کار میکنن تو خونهمال من که همش میشینه اورد میده اینو بیار اونو بیاربهش میگم گهگاهی پاش ...

عین ماله منه🤣🤣منم میگم خودت انجام بده بدش میاد ..اما تقصیره مادرشه که حتی لباسای شخصیشم براش جمع کرده الان توقعشو از منم داره 

پدرمم همش خونست خیلی اذیت می کنه نمیزاره اصلا راحت باشیم ب همه چی گیر میده و خسیس و بد دل و شکاک و تهمت میزنه بهمون

تو رو خدا دعا کنید هر روز بره کار کنه بیرون و اصلا نتونه بیاد خونه فقط آزارمون میده و ناراحتمون  می کنه

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نمیدونم چه رازی پشت این جریانه تا هستن کلافه کنندن وقتیم دورن دوباره کلافه کنندس🤣

دانشمندان جدیدا پی بردن ک این‌ی نوع سندرمه😂😂😂من تامیره‌بیرون‌زنگ‌میزنیم‌ هی توخونه‌حرفی نداریما‌قهریم‌یاتیکه‌میندازیم‌اصن عجیبیم

ازشوهرم‌شانس می‌آوردیم😂

اره والا یا از شیش صب میزنه تا شب نمیبینمش یا الان ک اینجوریه اصن راحت نیستم تو خونه و خونه مامانم هم بخوام برم همش فکرم پیشش میمونه ک تنها موند

اره والا یا از شیش صب میزنه تا شب نمیبینمش یا الان ک اینجوریه اصن راحت نیستم تو خونه و خونه مامانم ه ...

من‌ غریبم‌ کسیوندارم‌همش خونن‌ ن کسی میاد ن من جایی میرم🥺اوضاع‌من‌بدتره‌خواهر

عین ماله منه🤣🤣منم میگم خودت انجام بده بدش میاد ..اما تقصیره مادرشه که حتی لباسای شخصیشم براش جمع ک ...

اره دیگه اینا از بنیاد ویرانن دیگم ماها نمیتونیم درستشون کنیم

اصلا نمیدونم چه رازی پشت این جریانه تا هستن کلافه کنندن وقتیم دورن دوباره کلافه کنندس🤣

ولی وقتی نیستن کلافگیش کمتره به نظرم چون دل تنگ میشی و انگیزه پیدا میکنی که کار کنی و همه کاراتو تموم کنی ولی وقتی هست هیچجچ کاریو درست نمیتونم بکنم و همش عصبیم

دانشمندان جدیدا پی بردن ک این‌ی نوع سندرمه😂😂😂من تامیره‌بیرون‌زنگ‌میزنیم‌ هی توخونه‌حرفی نداریما‌ق ...

ما وقتی نزدیکیم عین خار توی چشم همیم😂😂همین که دور میشیم دیگه آسایش نداریم دوباره🤣

آخی نگو‌ دلتنگ‌ بابامم‌ دلم‌ریش میشه. شغل بابات چیه

چون بابات خوبه که دلت ریش میشه حق داری...

اگه پدرت مثل من بود اینجور نمی گفتی...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...