2777
2789
عنوان

اگه 5میلیارد پول الان ب حسابت بیاد چیکار میکنی😉😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 147 پست
کمک به اون کسی که توی این سرما بیرونه...

اره ممکن نیس بدی 😂

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سفر

و در کنارش گشتن دنبال یه کار خوب

و بعد از پیدا کردن کار ، کمک به مردم و خوشحال کردنشون 😃

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من همین الان اگه بیاد این مبلغ یه مبلغ وبرای خودم نگه می دارم بقیشو چندخانواده می شناسم کمک می کنم به اونا یه دختر۹ساله که پدرومادرش فوت کردن بامادربزرگ پیرش زندگی می کنه نامزدم حمایتش می کنه براشون خونه اجاره کرده ماهیانه می ریزه اول برای اون دختر کوچولو خونه می گیرم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من همین الان اگه بیاد این مبلغ یه مبلغ وبرای خودم نگه می دارم بقیشو چندخانواده می شناسم کمک می کنم ب ...

چه مهربون 😍

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

یه ماشین خارجی می خریدم و یه خونه خفن بزرگ و به فقیر ها هم کمک میکردم

مگه چقدر قراره ریخته شه که هم ماشین خارجی می گیری وباخونه خفن وباهاش کمکم می کنی گلم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

لعنتی ۹صبح من الان پول بیادحسابم رفتم جلو بازار چادر زدم

😃😂

می رفتم چندتا جراحی می کردم تا از درد و رنج نجات پیدا کنم ....

بعلاوه دندونپزشکی...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد