2777
2789

تو تاپیک سومم گفتم درموردش امشب رفتیم خونه مامان بزرگم گفتم خدمتش اینجاس اونم نمیدونم وسط هفته چرا گذاشتن اومده من نمیدونستم مرخصیه رفتم تو هال گوشیمو زدم ب شارژ همونجا نشستم داشتم تو نی نی سایت تاپیک میخوندم ک اومد چند دقیقه رو مبل جلوم نشست منم  با چیزایی ک میخوندم خندم میگرفت یهو بلند شد گفت تو ک میگفتی با هیشکی حرف نمیزنی پیام رسانات کویره گوشیتو بده ببینم . منم گفتم مجبور نیستم بهت ثابت کنم ب زور خواست بگیره ندادم بهش گفتم ب تو چه اخه این غیرتی شدنات واسه چیه یهو بازومو کشید جلو گفت ی بار بهت میگم مث ادم بده تا همچیو نزاشتم کف دست بابات ( اخه من کاری هم نکردم با چی تهدید میکرد خدا میدونه خود درگیری داره)مچ دستمو سفت گرفت ک گوشیمو بگیره مامانم یهو اومد دستمو کشید گفت برو کنار بابات مامانم همون اول هم گفت اصلا با این حرف نزن امشب بریم خونه فاتحم خوندس من نمیدونم خودش انقد هوله کلی دختر دورشه چرا ب من گیر میده تا چند سال پیش سرشم بالا نمیگرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر حرف هات عین رمان های ک پسر عاشقه و رو دختره حساسه خوشحال باش ک روت غیرتی

غیرتی بودنش بخوره تو سرش وقتی هزارتا دختر تو دایرکتش ریخته منم شانس ندارم عق

چه مسخره مگه رمان یک دفعه بیاد دستت بگیره شروع کنه بازجویی کردن

همش تقصیر خودمه چند بار سر شوخی زدمش اونم روش باز شد قبلا هم چند بار اینکارو کرده از اشناهای نزدیکمونم هست مامانش خیلی پرحرفه میترسم یچیزی بگه بهش دیگه واویلا

فقط میتونم بهت بگم زود ازدواج نکن .به خدا هیچی توش نیست.همیشه دنبال بهترین با

من خودمم نمیخوام اینم رسما نیومده درخواست بده فقط چندبار ب بهونه سوال و رفیق شدن ایدی خواست ندادم بهش

همش تقصیر خودمه چند بار سر شوخی زدمش اونم روش باز شد قبلا هم چند بار اینکارو کرده از اشناهای نزدیکمو ...

ولش کن چند بار کم محلی کنی آدم میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .