2777
2789
عنوان

اگه 5میلیارد پول الان ب حسابت بیاد چیکار میکنی😉😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 147 پست
چطوری میشه بهش کمک کرد مشکلش چیه

فعلا که شوهرم و دوستش به هر کسی میشناختن زنگ زدن که پول جور کنن فعلا ۲۰۰ م جمع شده بچه رو هم همزمان کارهای بیمارستانش رو میکنن امروز آزمایش هاش انجام دادن باید پیوند کلیه بشه 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

خوب و بدشو منم وارد نیستم ولی مثلا نارمک بد نیست. به ما یه خونه پنجاه و‌پنج متری کلید نخورده تو نارم ...

هیچ اشنایی نداریم متاسفانه چندبار امدم تهران برای سفارت و فرودگاه و..شناخت ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقت گورمو گم میکنممیرم ۳میلبارد نیم خونه میخرم ۱ تومن ماشین ۳۰۰ لوازم خونه۲۰۰ دوره تموزشی میبینم گ ...

فک نمیکنی ک داری ب خودت توهین میکنم عزیزم😂😂

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

فک نمیکنی ک داری ب خودت توهین میکنم عزیزم😂😂

میکنی*

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

اگ برای خودم باشه اولین کاری ک میکنم میرم مشهد حرم اقا

چه خوب😍