2777
2789
عنوان

پدر حیوون صفتم مامانمو کتک میزنه

686 بازدید | 60 پست

لطفا کمکم کنین همین الان به قرآن قسم نفسم بالا نمیاد دارم از ترس میمیرم کلا ۱۵سالمه این حقم نیست تا الان چندین بار آرزو کردم از ته دل که بابام بمیره اما جواب نداد

الان میزارم براتون آماده اس نوشتم جریانو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا کمکم کنین همین الان به قرآن قسم نفسم بالا نمیاد مامانم هیچی نگف بخدا پدرم هیچ کاری انجام نمیده مسئولیت پذیر نیس همچی رو میندازه به عهده مامانم بعد میگه اگه انجام ندی کتکت میزنم و اینکارو واقعا کرد افتاد دنبال مامانم بعد مامانم فقط بیچاره یه بشقاب پرت کرد سمتش این مامانمو دنبال کرد میخواست بزنتش مامانم رفت از خونه بیرون که دستش بهش نرسه بعد کلی فحش داد هم به من و هم به مامانم کثافت اشغال 

وقتی ۷ سالم بود به مامانم خیانت کرد تا الان چندین بار مامانمو زد جلو مردم حتی 

چیکار کنم اگه افتاد به جونم به کی بگم زنده نمیمونم خدا حتی صدامو نمیشنوه چندین بار از ته  دلم دعا کردم بمیره اما هیچ نتیجه ای نداد نمیدونم چیکار کنم کاش میتونستم نذر کنم زودتر مرگش برسه بخدا نمیخوام همچین هرزه ای پدرم باشه 

هیچ کاری تا حالا برام نکرد کلا ۱۵سالمه شب و روزم شده گریه تا الان چندین بار به قصد کشت مامانمو کتک زد من الان نمیتونم واضح بگم ممکنه آشنا دربیاد چون کل فامیل با خبرن 

از ترس دارم میمیرم دوران امتحاناتمه از استرس نمیتونم هیچی بخونم حالم داغونه کمکم کنین توروخدا یه چیزی بگین قبلا حداقل با دوستم درد و دل میکردم الان نمیدونم چیکار کنم 

اگه بهش بگم آبروم میره لطفا کمکم کنین

مادرت شکایت کنه شما هم شهادت بدید فیلم بگیرید از فحاشی و کتک زدن هاش طلاق بگیره راحت زندگی کنید 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
مادرت شکایت کنه شما هم شهادت بدید فیلم بگیرید از فحاشی و کتک زدن هاش طلاق بگیره راحت زندگی کنید

فیلم نگرفتم تاحالا فقط یکم از فحاشی ها ویس ضبط کردم 

مگه قانون میزاره دوست مامانم همین وضعو داشت بعد ۱سال هنوز نتونست طلاق بگیره

برو کتابخونه تو سالن مطالعه اونجا بخون مجانیه اکثر کتابخونه ها(شهر ما ک اینجوره)

ببین ابجی هیچ بتمنی نمیاد نجاتت بده بشین دو دوتا چهار تا کن ببین استعدادت تو چیه؟ دقیقا همونو بخون

اگ میتونی هم برو یجا کار پیدا کن پول جمع کن

به مادرتم بگو اگ ازش طلاق نگیره تو ضربه میخوری شاید ب خاطر تو داره تحمل میکنه

فیلم نگرفتم تاحالا فقط یکم از فحاشی ها ویس ضبط کردم مگه قانون میزاره دوست مامانم همین وضعو داشت بعد ...

شما بزرگ هستید پشت مادرتون باشید حمایت کنید زودتر پیگیری میشه ویس بدرد نمیخوره فیلم بگیر 

خیلی جوابه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د