2777
2789
عنوان

پدر حیوون صفتم مامانمو کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 60 پست
فیلم نگرفتم تاحالا فقط یکم از فحاشی ها ویس ضبط کردم مگه قانون میزاره دوست مامانم همین وضعو داشت بعد ...

پزشکی قانونی برین جای کتک هارو نشون بدین بعد شکایت کنین و درخواست طلاق بده مامانت

برو کتابخونه تو سالن مطالعه اونجا بخون مجانیه اکثر کتابخونه ها(شهر ما ک اینجوره)ببین ابجی هیچ بتمنی ...

آره مامانم تا انقدری بشم فقط بخاطر من و خواهرم موند

اجازه ندارم تنها برم وگرنه بابام منو کتک میزنه

تا الان چندین بار به قصد مرگ منو زد به قدری که باعث شد یه گوشم مشکل پیدا کنه و الان چند ساله خوب نمیشنوم با گوش راستم و همیشه دردش حس میشه 

ولی هیچوقت به روش نیاوردم حتی تا قبل از امروز تلاش میکردم بابا صداش کنم اما خراب کرد رید به همچی خدایاااااااااا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو کتابخونه تو سالن مطالعه اونجا بخون مجانیه اکثر کتابخونه ها(شهر ما ک اینجوره)ببین ابجی هیچ بتمنی ...

خودم پول درمیارم تو اینستا بلاگرم البته در حد بلاگر های بزرگ فالوور ندازم اما ازش درآمد دارم ماهی ۴ ۵تومن

در حد لباس و اینجور چیزا اما خرج خونه نمیرسم دارم میمیرم نه پول داریم نه وضعیت درست زندگی کاش تو خیابون میخوابیدم ولی این وضعیت رو نداشتم

آره مامانم تا انقدری بشم فقط بخاطر من و خواهرم مونداجازه ندارم تنها برم وگرنه بابام منو کتک میزنهتا ...

برو پزشکی قانونی ینی چی زده گوشت کم شنوا شده؟

فک کردی خیلی دختر خوبی میشی با سکوت؟ نه تو فقط اینجوری به نظرش (دور از جونت) ی پخمه خنگی 😑

اصلا از حقت نگذر تا کی باید کتک بخوری؟ با مشاور مدرستونم اگ ادم خوبیه میتونی مشورت کنی

مامانم نمیاد حتی بعد از اینجا جایی نداریم بریم خونه نداریم پول نداریم

مهریه از بابات بگیره اگه هم نداشته باشه خونه رو به نام مامانت بزنه ،نمیدونم گلم ولی منو یاد یکی از اقواممون انداخت اون شوهرش معتاد بود ،بیچاره خانمه همسر معتادش زن خرابه میاورد خونشون و میبرد تو اتاقش همش هم دست و بزن داشن هم بچها رو میزد هم خانمه بعد خانمه سرطان گرفت و فوت شد 🥺😭 

حتما تحقیق کن اگه مدرستون مشاور داره ازش کمک بخواه ولی بگو خانوادت نفهمن 

از وکیل سوال کن ولی نزار مامانت درد بکشه ،میدونم خیلی سخته ولی تو میتونی 

تهش برین دادگاه یه تعهد بده اگه باز تکت زد یا فهش داد بره زندان یا مجازاتشو بکشه 

خودم پول درمیارم تو اینستا بلاگرم البته در حد بلاگر های بزرگ فالوور ندازم اما ازش درآمد دارم ماهی ۴ ...

دور از جونت عزیزدلم همینم خ خوبه کم کم طلا آب شده بخر جمع کن پولاتو اصلنم دست این خائن نده

دور از جونت عزیزدلم همینم خ خوبه کم کم طلا آب شده بخر جمع کن پولاتو اصلنم دست این خائن نده

اصلا خبر نداره کثافت اشغال 

بفهمه منو میکشه یبار داشتم ویدیو ضبط میکردم میگه از این کارا نکن من ابرو دارم 

لطفا کمکم کنین همین الان به قرآن قسم نفسم بالا نمیاد مامانم هیچی نگف بخدا پدرم هیچ کاری انجام نمیده ...

عزیزم با سامانه ۱۴۸٠تماس بگیر

حتما کمکت میکنم

رایگانه رایگانه از طرف دولت واسه کل کشوره

لطفا کمکم کنین همین الان به قرآن قسم نفسم بالا نمیاد مامانم هیچی نگف بخدا پدرم هیچ کاری انجام نمیده ...

عزیزم با سامانه ۱۴۸٠تماس بگیر

حتما کمکت میکنم

رایگانه رایگانه از طرف دولت واسه کل کشوره

مهریه از بابات بگیره اگه هم نداشته باشه خونه رو به نام مامانت بزنه ،نمیدونم گلم ولی منو یاد یکی از ا ...

اگه منو بکشه اعدام نمیشه 

بابای کثافتم مهریه رو از مامانم دزدید نمیدونم دقیقا وقتی ۱سالم بود بزور و امضا الان نمیتونم بیشتر بگم ولی مهریه مامانم زیاد نیس ولی همونم خیلی خوبه از هیچی بهتره نمیدونم چیکار کنم چون سنی ندارم نمیکشم اصلا نه میتونم درس بخونم نه چیزی

بابام هر چند ماه یک ماه دوماه قهره با مامانم کلا 

و یه کلمه حرف نمی‌زنیم در این حد