2777
2789
عنوان

الان توهین کرد😐🤦🏻‍♀️

1049 بازدید | 57 پست

یکیو قبلا دوست داشتم زمان مدرسش  تیزهوشان درس میخوند و رشتشم الان پرستاریه

حالا نمیخوام بگم خودش چطور دانشگاه قبول شده🙄

چند دقیقه قبل استوری گذاشتم اونجایی ک کل کتاب رو میخونی و چند ساعت مونده به امتحان میری نمونه سوال حل کنی و میبینی هیچی یادت نمیاد خود خود مرگه

ریپلای کرد دفعه دیگه اصلا نخون

الان منظورش این نبود ک خنگی؟😐

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجع به هر مسئله‌ی کوچیک و بی ارزش مثل این بخوای انقد فک کنی و ببینی منظور اصلی چی بوده و اینا خودتو خیلی اذیت میکنی..

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بگو منتظر بودم شما اجازه بدی که نخونم

والا😅

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ملیکااا🥹چیشد بالاخره من قبلا تاپیکاتو میدیدم رو یه پرستار کراش بودی میشه تعریف کنی چه اتفاقایی افتا ...

استوریمو ریپلای میکنه لایک میکنه

حتی یه مدته منو گذاشته کلوز فرندش عکسای خودشو میزاره

ولی میدونم تو رابطست🙂

منم دیگه کنار اومدم و الانم وارد یه رابطه شدم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

استوریمو ریپلای میکنه لایک میکنهحتی یه مدته منو گذاشته کلوز فرندش عکسای خودشو میزارهولی میدونم تو را ...

وارد یه رابطه شدی که اونم پرستاره؟

اخه توی یکی دوتا تاپیک قبلت اسکرین شات دیدم

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡