2777
2789
عنوان

یک هفته ارایش نکردم و من خوشحال ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 14903 بازدید | 303 پست
چهره زیبا وپوست خوب واقعا ارایش نمی خواد فوسش یک رژ سبک ، پوست هم زیاد جالب نباشه کرم پدر سبک با رزگ ...

چون پوستم به قرمزی میزنه همش دلم‌میخواست کرم بزنم وای عذاب بود برام ولی الان ی مدته باهاش کنار اومدم

وایب قشنگ بگیر ازم عزیزکم ✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارایش باید به جا باشه لوازم ارایش مرغوب باشهمدت زیاد روی پوست نمونه اینجوری اسیب نمیزنهمن مهمونی به ...

مشکل من این بود بیخودی میزدم

و انگار معتاد شده بودم

چطوری موفق شدی ترک کنی؟ من چند بار تصمیم گرفتم بعد چند روزی رعایت کردم بعد رفتم بیرون پشیمون شدم گفت ...

جدی سخته

از تابستون شروع کردم دیگه ارایش نکنم دو روز میکردم دوباره پشیمون میشدم 

ولی دیگه ی مدت دیدم داره پوستم چروکیده میشه و داغون

خوب لابد خوشگلی بدون آرایش من اگه کرم یا خط چشم نزنم انگار تازه از تو قبر بیروت اومدم رنگ پریده مریض

من پوستم به قرمزی میزنه بخاطر همین کرم‌میزدم چون اصلا از قرمزی صورتم خوشم نمیومد

همه ی کامنتا = من خیلی وقته ارایش نمیکنم تو خیابون این خانوما کین پس من واقعا نمیفهمم

من قبلا خیلی ارایش میکردم خیلی اعتماد به نفسم پایین بود 

ریمل و خط چشم و سایه و رژ کرم پودر رژ گونه لیفت ابرو برق لب  کانسیلر همه اینا رو میزدم 

ولی دیگه به نتیجه رسیدم نزنم چون پوستم داغون شده بود

من اتفاقا از وقتی کرمهای درجه یک بالای دو سه میلیون میزنم از ارایش تازه خوشم اومده کرم پودرهای با کی ...

خوشبحالت 

من دو سه میلیون میدادم‌کرم الان اون دنیا بودم

دست خودم نیست. کلا دوست دارم پررنگ باشه چهره ام.‌ مثلا ریمل میزنم چون دوست دارم مژه پررنگ باشه. رژ م ...

خوب خواهر همه دوست دارن

من به خاطر اعتقاداتم و حکم شرعی الحمدلله کنارش کذاشتم

اما اثر مثبتش رو هم روی سلامت پوستم و جسمم هم روی سلامت روحم دیدم، دیگه هیچ وابستگی به لوازم ارایشی ندارم

و اینکه شما بهترین مارکها رو هم استفاده‌کنید باز هم شیمیایی و موادش برای پوست و بدن مضره

چند روز کنار بذارید میبینید اونطور که فکر میکردید سخت نبود

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
وای مصیییی چقدر خوشحالم تو تاپیکم شرکت کردی 😍😍من همیشه تاپیک هاتو دنبال میکنم

عزیزدلم😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋