2777
2789
عنوان

یک هفته ارایش نکردم و من خوشحال ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 303 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی من اگ جایی خونه کسی برم شاید اونم شاید آرایش کنم اصلا زیاد ارایش نمیکنم فقط وقتی مهمونی چیزی باشه چون پوست ادمو داغون میکنه ارایش 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

من فقط ضد افتاب میزنم خط چشم خیلی بهم میاد ولی بلد نیستم بکشم دهه چهل هستم بلد نیستم رژ بکشم وقتی م ...

رژ رو بچرخون کامل بیار بیرون بعد ضربه بزن به لبت 

نمیخواد بکشی به لبت  بعد لباتو بهمم بچسبون چند بار 

پس اینایی که تو بیرون هزار جور آرایش دارن منم ؟

اون صد در صد منم😁😁😁🤣🤣

که بدون آرایش جایی نمیرم

امروز صبح دادگستری کار داشتیم

و شوهرم انقد منتظر موند عصبی شد😑🤕

گفت عروسی که نمیریم

داریم میریم دادگستری چقد تو آرایش میکنی😄

خلاصه آبرومو برد😄😄

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

من اتفاقا از وقتی کرمهای درجه یک بالای دو سه میلیون میزنم از ارایش تازه خوشم اومده کرم پودرهای با کیفیت مناسب استفاده روزانه 

قبلا کرمهای زیر یک تومن میزدم اه اه مزخرف بودند 

من۱/۵ساله کرم پودر و پنکک نزدم‌ .سی سی کرم یا بی بی کرم میزنم.پوستم صاف شده.قبلا محال بود نزنم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پس اینایی که تو بیرون هزار جور آرایش دارن منم ؟

بزار من بگم...دو تا شهر به فاصله یکسال ساکن بودم....شهر اول همه ی خانم ها ارایش درحد عرووووس. خداشاهده

شهر دوم اصلا نمیدونن ارایش چیه😂😂😂😂  اصلااااا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎