2777
2789
عنوان

یک هفته ارایش نکردم و من خوشحال ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 303 پست

من تو خونه بعضی وقتا در حد رژو خط چشم و سرمه آرایش دارم ولی بیرون اصلا... یه زمانی خیلی آرایش میکردم، بعد از ازدواج همسرم خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیرگذاشته، واقعا خودم حس میکنم بدون آرایش بهترم، همه چیز درونیه از نظر من ‌‌... برای دیگران چه فرقی داره من آرایش کنم یا نه؟ حقیقتا اگر فرقی هم داشته باشه برای من دیگه نظر دیگران مهم نیست و نزدیک 4 ساله هیچ آرایشی نمیکنم

چهره زیبا وپوست خوب واقعا ارایش نمی خواد فوسش یک رژ سبک ، پوست هم زیاد جالب نباشه کرم پدر سبک با رزگونه و ژر سبک کافی عجیبه برام بعضی ها چرا انقدر با ارایش خودشون رو خفه می کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه میگن اوه عزیزم منم اصلا رژم نمیزنم😌

پس این ارایشیا ک ادم میبینه سکته میزنه کوشن؟؟؟؟😐 حداقل فقط چند نفرتون بگین باور کنم اینایی ک تو خیابون میبینم فقط توهمن

حالا بعضیاتون میاین میگین وااا ارایش چشه منم نمگیم بده فقط بعضیا زیاد میکنن شبیه دلقک میشن..😅

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

من ارایش دارم همیشه بیرون حس نشاط شادابی بهم دست میده ضدافتاب ریمل رژ،همه چی ام استفاده می کنم خیلی ام راضی ام تا زمانی که پیرهم بشم باز ارایش می کنم ☺

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.

چطوری موفق شدی ترک کنی؟ من چند بار تصمیم گرفتم بعد چند روزی رعایت کردم بعد رفتم بیرون پشیمون شدم گفتم کاش آرایش می کردم.. 

من فقط وقتایی که مریض میشم و میخوام برم دکتر آرایش نمی کنم اونم به این خاطر که دکتر قشنگ وخامت اوضاعم رو ببینه 😅😅😂😂

رنگ پوست و حالت چشم و رنگ پریدگی و این چیزا... 

محجبه ام و چادریآرایش میکنمن خیلی غلیظهمیشه ملایم

منم دقیقا 

عروسی ها تزدیک هم که بایدبرم آرایشگاه 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

خداروشکر

منم بیست و‌چند ساله از بدو تولد آرایش نمیکنم راضی ام

گاهی تو خونه خیلی کم.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
چطوری موفق شدی ترک کنی؟ من چند بار تصمیم گرفتم بعد چند روزی رعایت کردم بعد رفتم بیرون پشیمون شدم گفت ...

یک هفته ارایش نکنید و به حاش ماسکهای خونگی بزارید با روغنهای خوب ماساژ بدید، تو همون یک هفته هم اثرشو میبینید 

و وقتی دیدید ادامه میدید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀