2777
2789
عنوان

یک هفته ارایش نکردم و من خوشحال ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 303 پست
ماشاالله اینجا هیشکی آرایش نمیکنه همه نچرالن این همه ادم که بیرون میبینیم انگار میکاپ وی آی پی زدن ...

قطعا اونا نمیان تو این تاپیک بگن منم ارایش نمیکنم

همه که مثل هم نیستن. من واقعا برام فرقی نداره چه دانشگاه برم چه حتی مهمونی، ارایش نمیکنم

کاملا طبیعی

فقط گاهی تو‌خونه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک هفته ارایش نکنید و به حاش ماسکهای خونگی بزارید با روغنهای خوب ماساژ بدید، تو همون یک هفته هم اثرش ...

دست خودم نیست. کلا دوست دارم پررنگ باشه چهره ام.‌ 

مثلا ریمل میزنم چون دوست دارم مژه پررنگ باشه. رژ میزنم چون دوست دارم رنگ لب پر رنگ باشه .. یا بقیه چیزا.. 

من تو خونه بعضا آرایش ملیح و بعضی وقتا آرایش زیاد بممیکنم تو مهمونی در حد کرم پودر و رژلب ....

ولی خواهش میکنم با نهایت آرایش و پوششای زنندتون جلوی محارم ما ظاهر نشین ،جامعه رو به گند نکشین قلبامون رو تیره نکنین بهترین مدلا باشین تو مهمونیهاتون تو خونتون برای خانوادتون چی کم دارین که این طوری خودتون رو وسیله لذت بردن جنس مخالف قرار میدین ....

من بعضی وقتها آرایش می‌کنم 

پوستم چون حساسه کرمپودر نمیزنم اصلا ، گاهی اوقات فقط ضد آفتاب رنگی 

اما خب آرایش برای تنوع خوبه ، یه جور سرگرمی و هنره 

و حس خوبی به آدم میده 

من وقتی بخوام خیلی به خودم برسم آرایش می‌کنم و واقعاً هم حالم خوب میشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

همه ی کامنتا = من خیلی وقته ارایش نمیکنم 

تو خیابون این خانوما کین پس من واقعا نمیفهمم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..