2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم شیمی جامع دارمموج آزمون جامع هم عالیهآی کیو برای شیمی زیاد تعریفی نیست راستش

موج آزمون برا جمبعبندی میگن خوبه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

درصد های شیمی ت اگه بالا هستن ( حوالی 75 یا 80 به بالا) آی کیو مناسبه 

ولی به طور کلی من خودم با کتابای مبتکران استاد بهمن بازرگانی خیییلیی نتیجه گرفتم 

شیمی کنکورم رو سال 1402 نزدیکای 70 زدم 

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

درصد های شیمی ت اگه بالا هستن ( حوالی 75 یا 80 به بالا) آی کیو مناسبه ولی به طور کلی من خودم با کتاب ...

بعنوان منبع دوم میزنمش آیکیو رو ، منبع اول مبتکران میزنم درصدامم حدودی هموت حوالی هس

راستی زیست و چطور میخوندی؟

من هر جوری میخونم تست میزنم بازم نمی‌تونم اصلا انگاری متن کتاب یادم میره با اینکه چندین باررررم میخونم 

خودم الان یازدهمم ، قلمچی هميشه درصدام بین ۵۰ تا ۶۵ اینا هست

خب.. درصدات خوبن .. ولی بهترم میتونن باشن .. یعنی باید باشن

زیست رو شاید درست نمیخونی ... چون فقط چند بار خوندن فایده نداره 

مثلا یه بخشی رو داری میخونی باید هر چی نکته مربوط بهش میبینی کنارش یاداشت کنی یا اگه چیزی شبیه اون بود و ممکنه با هم قاطی بشن اونو هم یاداشت کنی 

حواست به شکل ها باشه ؛ کتاب کمک درسی داری حتما از درسنامه ش استفاده کن ...یعنی یه مبحث رو از روی کتاب خوندی .. قبل از شروع مبحث بعدی اول قبلیه رو از روی درسنامه بخون 

پاسخنامه ی تست ها رو هم حواست باشه .. درست زدی یا غلط فرقی نداره .. کامل بخون .. چون نکاتی داره که معمولا بقیه نمیبیننش..

این راستش روش خودم بود ..شاید شما با روش دیگه ای راحت تر باشی🌸

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

خب.. درصدات خوبن .. ولی بهترم میتونن باشن .. یعنی باید باشنزیست رو شاید درست نمیخونی ... چون فقط چند ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه🫶