2777
2789
عنوان

چطور فردی رو از زندگیم حذف کنم

314 بازدید | 60 پست

بچه ها من باید برای یه آزمون بخونم و تمرکزم روی اون باشه، یه نفر خیلی باهام خوب بود از زمان این آزمونه دیگه جواب منو نمی‌ده، سین می‌کنه ج نمی‌ده یا مثلاً بعد ده روز جواب میده ولی وقتی زنگ میزنم میگه به یادتم و چون گرفتاری دارم نمی‌رسم جواب بدم و اینا دوستم هست طرف بعد من بهش خیلی وابسته هستم حالا تصمیم دارم حذفش کنم ولی باز چون آدم خوبیه دوست ندارم از دستش بدم میگم شاید بعد آزمون دوباره با هم مثل قبل شدیم الان بخاطر آزمون اینجوری می‌کنه بنظرتون چیکار کنم ذهنم رو درگیر کرده نمیتونم درس بخونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بهت بر نخوره خیلی دیوونه ای واسه کسی غرورتو میکشنی که اصلا برایش مهم نیستی همون جوری که اون حذ ...

پس چرا وقتی زنگ میزنم میگه به یادتم موفقیتت رو دوست دارم ببینم و اینا بعد جواب پیام نمی‌ده میگه سرم شلوغه آخه می‌ره سر کار من میگم شاید هم سرش شلوغه هم بخاطر وابستگی میخواد من تمرکزم بذارم رو درسم اینطور نیست؟؟؟ البته حتی پیام باز می‌کنه یه جواب کوتاه هم نمی‌ده میگه مریضم یا گرفتارم 

چندروز اول سخته

بعد راحت میشی 

قول میدم

مثلا چی این آدم خوبه که نمیخوای از دستش بدی؟؟

ببخشید مگه لاله؟؟؟؟؟؟؟

خب میتونه بگه بخاطر آزمونت چند وقتی زیاد در ارتباط نباشیم که وقتت تلف نشه وبتونی بخونی

این درمورد دوستیها صدق میکنه

کسی که سوال گونه ازت دوری میکنه خوب نیست

سم خالصه

چه الان چه بعد آزمون 

بیکاریااااااا

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
تو ب اون احتیاجی نداری حذفش کن و تمام

چرا تنها آدم امنم بود اما نمیدانم چرا جواب ندادن خودشو ربط میده به گرفتاری و کار هاش و مریضی تو تلفن یه چی میگه ولی پیام میدم سین می‌کنه بدون جواب خیلی کم پیش میاد جواب بده 

چندروز اول سختهبعد راحت میشی قول میدممثلا چی این آدم خوبه که نمیخوای از دستش بدی؟؟ببخشید مگه لاله؟؟؟ ...

آخه خیلی دوسش دارم با اینکه قبولی تو این آزمون برام خیلی مهمه اما تمرکزم از بین رفته چند روزه، آدم خیلی خوبیه یه بارم گفت بخاطر وابستگیت اما الان همیشه گرفتاری رو مثال میزنه 

بهش کلی ویس دادم حالش بد بود هیچی جواب نداده

پس چرا وقتی زنگ میزنم میگه به یادتم موفقیتت رو دوست دارم ببینم و اینا بعد جواب پیام نمی‌ده میگه سرم ...

بهونه ست عزیزم می‌تونه که حداقل شب یه حالی بپرسه به نظرم ارزش نداره وقت خودتو بزاری واسه کسی اصلا براش مهم نیستی دیگه هر جور خودت صلاح میدونی