پدر و مادرم چند سال یه جدا شدن منو برادرم با مادرمیم.هربار که با مادرم دعوام میشه همه ی فحش ها و تحقیر هایی که پدرم قبل طلاق بهش میگفت رو به من میگه دقیقا همون حرفای پدرمه.
همش بهم میگه زشت و کریهی از قیافه م ایراد میگیره درسته زیبا نیستم ولی به اون زشتی که مادرم میگه نیستم قیافه م معمولی .خیلی تو اعتماد به نفس م اثر گذاشته واقعا باورم شده که زشتم از قیافه بدم میاد.یه نمونه مثال بزنم : پدرم قبل طلاق بهش میگفت قیافه مثل میمونه عنتر 😂الانم مادرم تو دعوا همش همین حرفا بهم میزنه به نظرتون داره انتقام پدرمو ازم میگیره؟؟؟ دوستام میگن داره عقده گشایی میکنه.خودش با ۱۰۰ عمل زیبایی کوبیده از نو ساخته .قیافه من معمولی .کپی مادر بزرگ پدریم هستم .نظر شما چیه؟؟ در جوابش چی بگم؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اصلا توجه نکنید به حرفای مادرتون تا کمتر اذیت بشین
فقط یه چیزی دوستانه بگم برای دوستانتون از مسائل خونه و زندگیتون تعریف نکنید بعدا ضرر میکنید
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
بگو جائیکه این همه پول بودی ب عملات برو روانپزشک درمان کن خودتو
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
من گناه ندارم به نظرت؟؟ دختر جوون هرروز بشنوه اعتماد به نفس براش میمونه
مامانت از بس تحقیر شده کوبیده از نو ساخته، بعد اون زاییده و بزرگ کرده اونوقت شدی شبیه کسی که ازش متنفره😉
علتش اینه، جوابهایی که باید به پدرت میداد را داره به شما میزنه،
اهمیت نده، اصلا برات مهم نباشه، هر روز به این فکر کن خداراشکر سالمم و چهرمم خوبه
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹