2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10330 بازدید | 242 پست
عزیزم تمام درک شما از بچه آوردن اینه که خانمها چون حوصله شون سر میره بچه میارن؟ بچه آوردن جهت سرگرمی ...

من شاغل نیستم ،خانه دارم ، تازه هم باردارم و ۳۳ سالمه 

من منظورم این نبود کسی ک شاغله اصلا نیازی ب بچه نداره منظورم این بود انقدرم اذیت نمیشه با بچه دار نشدن 

اقلا صب تا یه تایمی بیرونه و خسته برمیگرده و میگیره میخوابه 

خدا داممنت رو سبز کن 

اما خیلی از مادر ها بچه مریض دارن که روزی هزار بار بخاطر ش آرزو مرگ میکنن

از خدا بچه سالم بخواید

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم کسایی که بچه ندارن بخدا خودشون ناامیدترینن تاپیک من اونارو نمیتونه بدتر کنه. درضمن شرایط من فر ...

ایشالا شما هم صاحب فرزند میشی

ولی بدون بچه داشتنم دردسر زیاد داره. همش خوشی نیس.حرصو اذیتو ناراحتیش زیاده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
فطعا هیچ چیز جای محلت مادر فرزندی رو نمیتونه بکیره اما حداقل فرصت کمتری برای فکر خیال و ناراحتی داره ...

اره اما جملاتی با این لحن نشونه عقده هستن: ما که مشکلی نداریم شما حتما خ بیکاری

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من دو تا دختر عمو هام از دو تا فیلم هر دو از فروشگاه اوردن و الان که هر کدوم خانومی شدن و زندگی عمو ...

اخه معلوم نیست بچه مال کیه

مال افغانیه ،مال معتاده، مال روابط نامشروعه ،چه بیماری هایی داره قند فشار تیروئید ایدز چ میدونم من که از اینا میترسم

من خودم خانه دار بودم و دوس داشتم بچه دار شم ، اما اگر شاغل بودم شاید انقدر نیاز نداشتم

درسته گفتم چون ادم ناخوداگاه میشینه همه ذهنش درگیر بچه میشه من شاغل بودم بعد بچم چند سال خونه نشین شدم چقدر فکر و خیالم زیاد شد درگیری روحی و جسمی و ذهنیم و دراخر بعد از سه سال برگشتم به کار کلا کار بیرون بتعث میشه کمتر فکر و خیال کنه ادم

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
عزیزم کسی که شاغل نیست طبیعتا تو خونه تایم بیکاری بیشتری داره و میشینه فکر و خیال میکنه و قطعا حس می ...

چقدر بده که فکر می کنید حرفاتون مطلقا درسته

من شاغل نیستم بارها هم تو همین سایت گفتم با توجه به رشته م  کار بهم پیشنهاد شد و نرفتم دنبالش. یکیش واقعا هم خودش خوب بود هم حقوقش(مدیریت داخلی مهد کودک)به خاطر بچه هام و زندگیم نرفتم بسیار هم راضیم ولی اینکه امثال شما خانه دار بودن رو اینجوری توصیف کنید معذرت می خوام ناشی از عقده های درونیه تا واقعیت✋

ضمنا خانه دار بودن به واقع یه کار تمام وقته بیکاری توش نیست

بله سخته شاغل بودن جای بچه رو نمیگیره نمیدونم چرا چند تا عقده این تاپیک شما رو فرصت عقده گشایی دیدن

عزیزم همینا که میگین عقده ای نظراتشون به من ارامش میده اینکه میگن بچه مهم نیست من ارومتر میشم تااینکه یکی بیاد نمک رو زخمم بپاشه و حالم بدتر بشه

درسته گفتم چون ادم ناخوداگاه میشینه همه ذهنش درگیر بچه میشه من شاغل بودم بعد بچم چند سال خونه نشین ش ...

کلا بیرون کار کردن موثره ، منی ک خانه دار بودم واقعا بچه نداشتن ازارم میداد، 

ولی خب بازم دلم نمیخواست بیارم ، ۳۳ سالگی تازه اوردم