2777
2789

پدر و مادرم چند سال یه جدا شدن منو برادرم با مادرمیم.هربار که با مادرم دعوام میشه همه ی فحش ها و تحقیر هایی که پدرم قبل طلاق بهش میگفت رو به من میگه دقیقا همون حرفای پدرمه.

همش بهم میگه زشت و کریهی از قیافه م ایراد میگیره درسته زیبا نیستم ولی به اون زشتی که مادرم میگه نیستم قیافه م معمولی .خیلی تو اعتماد  به نفس م اثر گذاشته واقعا باورم شده که زشتم از قیافه بدم میاد.یه نمونه مثال بزنم : پدرم قبل طلاق بهش میگفت قیافه مثل میمونه عنتر 😂الانم مادرم تو دعوا همش همین حرفا بهم میزنه به نظرتون داره انتقام پدرمو ازم میگیره؟؟؟ دوستام میگن داره عقده گشایی میکنه.خودش با ۱۰۰ عمل زیبایی کوبیده از نو ساخته .قیافه من معمولی .کپی مادر بزرگ پدریم هستم .نظر شما چیه؟؟ در جوابش چی بگم؟ 

مادرتون بخاطر تحقیر ها وارد یک بیماری روانی شده 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید