2777
2789
عنوان

چطور فردی رو از زندگیم حذف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 60 پست
این ادم منو یاد یکی میندازه😣😣البته اون اقا بود ولی دقیقا همینطورینارسیسم هیولاالبته قصد قضاوت در م ...

مریضین اینجور آدما ؟ چون احساس میکنم روانیه با من اینجوری بازی می‌کنه یه بار میگه من منتظر نتیجه درساتم بعد که براش می‌فرستم جواب نمیده فقط سین نیکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مریضین اینجور آدما ؟ چون احساس میکنم روانیه با من اینجوری بازی می‌کنه یه بار میگه من منتظر نتیجه درس ...

آفرین

بزن همین الان گوگل 

در مورد اختلال خودشیفتگی بخون

انقد سه ساله خوندم وکلیپ دیدم واز نزدیک باهاش در ارتباط 

بودم که حفظم اینجور آدمارو

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
آفرینبزن همین الان گوگل در مورد اختلال خودشیفتگی بخونانقد سه ساله خوندم وکلیپ دیدم واز نزدیک باهاش د ...

چرا باید خودشو بگیره الان این رفتارش که تو تلفن یه چی میگه تو چت جواب تمیده خودشیفتگی هست؟ یه درصد نمیتونه دلیلش کار و مشغله و حال بدش باشه ؟ نمی‌دونم چرا هی خودمو قانع میکنم

آخه چرا باید بگه خیلی دوسم داره بعد بخاطر کارش جواب منو نده حتی یه کلمه، این دلیل قانع کننده ای نیست ...

بخاطر حفظ ظاهره بنظرم .. من باشم خیلی کم میکنم رابطمو در حد ماهی یکبار و کم کم همونم حذف میکنم

مریضین اینجور آدما ؟ چون احساس میکنم روانیه با من اینجوری بازی می‌کنه یه بار میگه من منتظر نتیجه درس ...

چند سالته؟

چند وقته میشناسیش؟

اون چند سالشه؟؟

ببین این مشخصاتو داره؟👇

بشدت کاریزماتیکه یعنی همه دور بریا دوست وهمکار جذبش هستن

زیبا وخوش پوش وخوش استایله در حد فوووق عاااالی

بشدت جذاااااابه وبه ظاهر خیلی مهربون واجتماعی وباشخصیت

انقد که همه دوسش دارن وبهش اعتماد ۱۰۰در۱۰۰ دارن

چند سالته؟چند وقته میشناسیش؟اون چند سالشه؟؟ببین این مشخصاتو داره؟👇بشدت کاریزماتیکه یعنی همه دور بری ...

خودم ۲۰ سالمه اون ۴۰ در واقع استاد یکی درسام بوده بله دقیقاااااا همینی گفتید هست کاااااملا همینه

خودم ۲۰ سالمه اون ۴۰ در واقع استاد یکی درسام بوده بله دقیقاااااا همینی گفتید هست کاااااملا همینه

پس به احتمال زیاد همینه

مگر اینکه تو داری در مورد حرفهای تلفنیش اغراق میکنی

مثلا شاید در رودروایسی بهت اونارو میگه

یا نمیخوهد دلتو بسکنه

ولی در واقعیت دوست نداره با یکی سن بچش دوستی کنه

اما اگر بیول معروف با دست پس میزنه وبا پا پیش میکشه

اینو بدون که اون نه بیادته نه براش مهمی 

اون فقط دنبال تغذیه کردن خودش وروحشه

البته اینا در مورد فرد خودشیفتس 

بازم قصدم قضاوت اون خانم نیست

پس به احتمال زیاد همینهمگر اینکه تو داری در مورد حرفهای تلفنیش اغراق میکنیمثلا شاید در رودروایسی بهت ...

آخه آدم دروغگویی نیست واقعا، حرفاش رو راست میگه دروغ مطمئنم نمیگه حرفای تلفنیش رو بدون اغراق گفتم خیلی هاشو نگفتم اصلا 

جواب پست بعدیمو بده

میشه بهم بگی چطور از ذهنم و زندگیم پاکش کنم و برای آزمون چهار ماه دیگه بخونم؟ اگر این آزمون قبول بشم زندگیم کامل عوض میشه ولی بخاطر این آدم دیوونه تمرکز ندارم

آخه آدم دروغگویی نیست واقعا، حرفاش رو راست میگه دروغ مطمئنم نمیگه حرفای تلفنیش رو بدون اغراق گفتم خی ...

منم حس میکردم راستگوترین وفرشته ترین آدم دنیاست

من با ۲۹. ۳۰ سال سن فرییییب خوردم

چون اون بازیگریه که بازیگرای هالیوود در برابرش هییییچن

خودت بشین وبسنج