2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم همسرم دیگه نمیزاره خونه مامانم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بچن اشکال نداره دعوا بکنن.بزرگترا نباید بیفتن وسط دعوای بچه ها.حالا شمام‌چند وقت نرو اونجا..اتفاق ...

عزیز جان من به غیر از مادرم کسی رو ندارم هفته ای یکبار همش میرمربه خدا بقیش همش خونه تم بیرون هم نمیرم سرده خب کجا برم 

🌿❤️🌷

عزیز جان من به غیر از مادرم کسی رو ندارم هفته ای یکبار همش میرمربه خدا بقیش همش خونه تم بیرون هم نمی ...

به مامانت بگو مدیریت کنه باهم همزمان نرید

زن داداشت برای چی هرروز اونجاست؟

خونه مادر شماست مثلا

.

خانما من هیچکس ندارم به خدا فقط یه خونه مامان اونم هفته ای یکبار میرم بیرون هم به خاطر بچم هیچ جا نمیرم سرده سرما میخوره به خدا اصلا بیرون نمیام اونم برای این که دیگه اینقدر فشار روحی میگیرم هفته ای یکبار میرم خونه مامانم که اونمم اینجوری میشه 

🌿❤️🌷

مامانت باید بهش بگه وقتی دخترم میاد تو نیا بگه دخترم هفته یکبار میاد اونم همه اش بچه‌ها دعوا دارن اذ ...

یه نفر به من همچین حرفی بزنه پشته سرمم نگاه نمیکنم حتی مادر خودم

اصلا روش خوبی نیست، هر چی خونه ی مادر ایشون هست ، خونه مادر همسر اون خانوم هم هست، در اصل خونه ی پدر بزرگ و مادر بزرگه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خانما من هیچکس ندارم به خدا فقط یه خونه مامان اونم هفته ای یکبار میرم بیرون هم به خاطر بچم هیچ جا نم ...

عزیزم منم هیچ کجا بغیر از خونه پدریم نمیرم 

مگر کسی دعوتمون کنه 

بچه ی منم هفت ماهس، آلودگی هوا ، سرما نمی ارزه برم بیرون 

خونه مونذن هم هیچ مشکلی ندارم

بنظرم تند تند رفتن خوب نیست ، کیفیت رفتن مهمه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیز جان من به غیر از مادرم کسی رو ندارم هفته ای یکبار همش میرمربه خدا بقیش همش خونه تم بیرون هم نمی ...

میدونم عزیزم..من بخدا جز خونه مامانم اینا جایی نمیرم...اونم خیلی دور به دور...با اینکه بچه کوچیک هم‌نداره.مامانتا دعوت کن بیاد خونتون..چاره ای نیست.یا نوبتی بکنید که روحیه بچه برادرت خراب نشه ی وقت..