🥲 من هفته ای یک بار میرم خونه مامانم بعد خونه زن داداشم کنار خونه مامانم ایناست همیشه خونه مامانمه 🥲 بچش یک سال و نیم از بچه من بزرگ تره همش بچم میزنه جیغ میکشه بچم میترسه امشب برای شام رفتن بودم بعد از یک هفته بچش دفتر پرت کرد تو صورت بچم بالاش چشمش زخم شد دیگه آروم نشد اینقدر گریه کرد شام نخورده بلند شدیم اومدیم خونه و اصلا جلوی بچش نگرفت جالب اینجاست همیشه بچش دعوا میکنه بعد اینکار کرد برادرم بچش دعوا آروم کرد گفت چرا اینکار کردی ناراحت شد گفت روحیه بچم خراب میشه دعوا نکن بچم هر دو تاشون هم دخترن شوهرم میگه هر موقع بود تو نرو ولی اون همیشه هست بگی هم نمیره خونشون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خانما من هیچکس ندارم به خدا فقط یه خونه مامان اونم هفته ای یکبار میرم بیرون هم به خاطر بچم هیچ جا نمیرم سرده سرما میخوره به خدا اصلا بیرون نمیام اونم برای این که دیگه اینقدر فشار روحی میگیرم هفته ای یکبار میرم خونه مامانم که اونمم اینجوری میشه
مامانت باید بهش بگه وقتی دخترم میاد تو نیا بگه دخترم هفته یکبار میاد اونم همه اش بچهها دعوا دارن اذ ...
یه نفر به من همچین حرفی بزنه پشته سرمم نگاه نمیکنم حتی مادر خودم
اصلا روش خوبی نیست، هر چی خونه ی مادر ایشون هست ، خونه مادر همسر اون خانوم هم هست، در اصل خونه ی پدر بزرگ و مادر بزرگه
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند