2777
2789

داداشم پزشکی قبول شد با کمک و همراهی همه اسیرش شدیم شرایط مهیا کردیم تا شد 

بعد گفت من خوابگاه نمی رم بابام وام گرفت براش خونه اجاره کرد کلی وسیله خرید براش چید 

مادرم رفت کنارش مسئولیت زندگی افتاد رو دوش من از خرید تمیز کاری شست و شو پخت و پز همه و همه درکنار دانشگاه رفتن و کار کردن خودم 

اخرش داداشم زد زیرش گفت نمی رم دانشگاه رفت پی دختر بازی به انده خیابونی پول داد بره باهاش بخوابه من فهمیدم نذاشتم بره ایدز و زگیل بگیره 

اومد خونه مادرم براش بهترین غذا پخت گذاشت جلوش 

به من ناهار تخم مرغ می داد به اون مرغ می گرفت با دوستاش بره تفریح 

هر غلطی بگید کرده 

به من پول ندادن کارم راه بندازم 

خواستگار بعد دوسال داشتم نذاشتن جواب مثبت بدم ردش کردن چون داداشم اعصابشون خورد کرده بود 

بابام بابت اینکه اعتراض کردم چرا به دختر عموم چند ده میلیون پول دادی عروسی گرفت به من ندادی گفت تو برو صیغه بشو  به منی که دستم به دست پسری نخورده 

حالا داداشم تو شهوت غرق شده و همش دنبال کثافت کاری

من کتک زد شب تا صبح گریه کردم شکم خالی خوابیدم 

حالا داداشم یه جوری غصه شون داده که شبا تا صبح خوابشون نمی بره اشک می ریزن 

با وجود همه بی مصرف بودن داداشم بابام احترامش داره و با استاداش صحبت کرده که نمره اش بدن 

ولی سر من داد می زنه

من مدام توسط داداشم تهدید می شم می گه بلایی به سرت میارم که چرا کثافت کاری من لو دادی 

من پی اون نبودم مامان بابام گفتن گوشیش چک کن 

فهمیدم چند میلیون داده به دختره انده پولی 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الان داشتم سر این. موضوع گریه. میکردم..... 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
پدری ک ب دخترش همچین حرفی و بزنه ...واقعا مشکل از ریشه داره و همچنین برادری ک نمیتونه پشتیبان خواهرش ...

من کسی رو ندارم 

خودم و خودم 

تنهای تنها 

تو مریضی تو شادی تو غم خودم بودم و خودم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
من کسی رو ندارم خودم و خودم تنهای تنها تو مریضی تو شادی تو غم خودم بودم و خودم

من حکم بردارتونو پیش خونواده دارم ولی ی فرد سالمم 

و اینکه حال روز تورو دارم تنهای تنها بعضی وقتا همه چیم خوبه ولی باز ادم تنهاست و فقط خودشو داره

من همیشه بیادت میمونم ...

زمانی که بچم دختر شد مادرشوهرم گفت انشالله بعدی پسر میشه. گفتم انشالله هرچی صلاحمه بشه. از اینکه دختر دارم خوشحالم.

الان پسر کوچیکه اش از خونه پرتش کرده بیرون. تمام طلاهای مادرشو هم فروخته. (نتیجه جنسیت گرایی)

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)