2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم همسرم دیگه نمیزاره خونه مامانم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 44 پست
بچه ان دیگه چی بگم ولی خب هر روز هر ساعت خونه مادر شوهر بودن هم جالب نیست

به خدا به جون بچم قسم دل به آرزو هم یک بار برم یک بار نباشه برای من مهم نیست اونم باشه ولی واقعا بچش اذیت می‌کنه خیلی حتی خونه مادر بزرگمم برم میاد 

🌿❤️🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچت هنوز خیلی کوچیکه ازش باید مراقبت کنی بیخود بچتو اذیت میکنه اگه دیدی اذیت میکنه خودت اروم و قاطع بدون اینکه ناراحت شه ازت تذکر بده بهش .شاید مامانش شعور نداره.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

انقد بدم میاد از اون خانومهایی که بچه رو کنترل نمیکنن هیچ تازه مسولیت اشتباهش رو هم گردن نمیگیرن

البته بچه هاتون هنوز بچن... ما هم همچین داستانهایی داشتیم همیشه خونه مادرم، نیم ساعت نمیشد جنگ جهانی میشد

واقعا نمیشه به کسی بگی فلان جا نیاد 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

حالا دیگه خودت میدونی وسلامتی  بچه ت و درگیری با زن داداش کدومش راحت تره . وقتی بچه ش رو نمیگیره و شما هم منتظرید خودش بگیره .این وسط بچه ی شما طفلکی نمیتونه بگه منو نبر که کتک نخورم .. شما باید بهترین راه رو انتخاب کنید. 

پسرعمه منم همیشه خواهرمو میزد بابام به مادربزرگم گفت از این به بعد جوری مدیریت کن اونا هستن ما نیایم اونا نبودن مارو دعوت کن وگرنه رومون بهم باز میشه دفعه بعد بچشو میگیرم میزنم مادربزرگم درست کرد دیگه حل شد

مامانت باید بهش بگه وقتی دخترم میاد تو نیا بگه دخترم هفته یکبار میاد اونم همه اش بچه‌ها دعوا دارن اذیت میسن

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ناراحت نشین تمام بچه ها تا وقتی کوچیکن اینقدر با هم دعوا میافتن ما با دختر خالم ها اینا بودیم مامانم ...

منم میدونم ولی خب بچه من هنوز هشت ماهشه خیلی کوچیکه سرش نمیشه که 

🌿❤️🌷