2777
2789
عنوان

پروسه عذاب آور طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه عدم تمکین میگیره نفقه م قط میشه حکم ازدواج بهش میدن

خوب حالا مگه نفقه چقدر هست در ضمن شما دیگه چیکار دارید اون ازدواج کنه یا نه،حالا فکر کن دو سه ماه دیگه هم نفقه بگیری بعد از اون می‌خوای چیکار کنی

به شیطان لعنت بفرست اعصاب خودتو آروم کن خوبی های همسرت رو هم ببین زندگیتو نجات بده طلاق نگیر

کدوم خوبی؟؟فقط مالی خوبه و خوراک پوشاک نجاتم تو طلاقه خیانت میکنه دست بزن داره توهین تحقیر فحش ب خودم و پدر مادرم فحش ناموسی و تهمت های ناموسی بی محبتی عذاب روحی تازه گفت اگه میخای بمونی اجازه بده زن بگیرم بمون

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
ولی پوشش داشتم فک کن😂😂یوقت نیاد سمتم چون طلاقم فسخ میشد ..مال من رجعی بود

نوع طلاق چطوری مشخص میشه؟من نمیفهم معنی هاشونو

مگه برای طلاق توافقی هم جلسه مشاوره میزارن؟

آره عزیزم ،میزارن که مثلا زن وشوهر بگردن به هم ..اکثرا فایده نداره ..میخوان یه جوریی کشش بدن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شوهرت اذیتت نمیکنه؟؟ علت طلاقتون چیه

اخلاق افتضاح ایراد گیر و بهونه گیر تهمت میزنه بی چاک و دهن فحش میده خیانت میکنه با ی زبون درااااز و پرویی خودش و خانوادش  هرچ بدان همه دارند این یکجا داره

منم تو نمین پروسه هستمبخاطر دخترم قرار گذاشتیم تا روز خطبه طلاق تو یک خونه باشیم اما تمکین هم نداریم

تو کدوم مرحله ای من فعلا منتظر اولین جلسه ام میشه خودم تنها برم یا اون تنها یا پول بدم نریم کل

من میخوام وکالت در طلاق و بگیرم اینجوری میگن راحت تر و نیاز به حضور مرد هم نیست

آخه باید شوهرت بده بهت نمیده هیچ مردی

تو کدوم مرحله ای من فعلا منتظر اولین جلسه ام میشه خودم تنها برم یا اون تنها یا پول بدم نریم کل

ببین من جلسات مشاوره رو سه جلسه رو رفتم و بعد نامه دادن واسه دادگاه

ولی دیگه جلسات دادگاه رو هیچ کدوم رو خودم نرفتم همش رو وکیلم انجام داده

اگر توان مالی داری و نمیخوای عذاب بکشی تو این راهرو دادگاه ها وکیل بگیر

ببین من جلسات مشاوره رو سه جلسه رو رفتم و بعد نامه دادن واسه دادگاهولی دیگه جلسات دادگاه رو هیچ کدوم ...

عزیزم هزینش چقده و چطوری میگیره؟تو جلسات چی میگن؟

نوع طلاق چطوری مشخص میشه؟من نمیفهم معنی هاشونو

همون زمان صیغه طلاق جاری میشه من دیدم سند طلاقم نوشته نوع طلاق رجعی فک کنم منظورش اینه مرد میتونه تو سه ماه عده به زنش رجوع کنه واگه رجوع کنه میتونه دوباره بهش بگرده ..طلاق بائن و مبارات و اینام هست ..از گوگل سرچ کن همش و توضیح داده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌