2777
2789
عنوان

پروسه عذاب آور طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 54 پست
ببین اینم اونجوری نمیزنه ولی تو کش مکش باز آسیب میبینم ب جایی رسوندتم ک دیگه متنفرم ازش روزارو میشما ...

خوشبحالتون که انقد شهامت دارین جدا بشین 

من میترسم واقعا از زندگی بعد طلاق 

و بیشتر چون خودم طلاق والدینمو تجربه کردم نمیخوام دخترمم تجربه کنه خیلی سخته و آسیب میبینه 

اتفاقا شوهر من شدیدا درونگرا و کم حرفه تو دعوا هم یه لحظه عصبی میشه بعد دیگه کلا حرف نمیزنه نمیشه باهاش حرف زد 😖

انشالله زودتر راحت بشین ازش

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

گلم اشتباه جواب دادی من ب اریدیسه جواب داده بودم

اره عزیزم شرمنده

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالتون که انقد شهامت دارین جدا بشین من میترسم واقعا از زندگی بعد طلاق و بیشتر چون خودم طلاق والد ...

زندگی من پر از تنش و جنگ و دعواست و یک لحظه آرامش ندارم توش دخترم اینجا بیشتر آسیب میبینه و چون شوهرم رانندس و هر ۱۰ روز یا دو هفته میاد خونه دخترم عادت کرده ب اینکه پیشم باشه و اونو کم ببینه بیشتر برا ارامش اون میخام جدا بشم و خودمم دارم مریض میشم واقعا در ضمن اون خودش رفت تقاضای طلاق داد عزیزم وقتی خودش پا پیش گذاشته منم تا آخرش میرم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
اره ولی باور کن چن سال انقد تو تنش بودم خستم دیگه چی ازش گرفتی مهریه؟

توافق کردیم ده تومنی گرفتم واسه رهن خونه همین.. چون خودم بعدش  رفتم سرکار  ..اگه مجبور نبودم همینم نمیگرفتم ..البته این مال گذشته س دیگه با ده تومن خونه نمیشه رهن کرد😁

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
توافق کردیم ده تومنی گرفتم واسه رهن خونه همین.. چون خودم بعدش رفتم سرکار ..اگه مجبور نبودم همینم ن ...

اهان عزیزم کی جدا شدی بچه نداشتی شرایطتت بهتر بوده من نمیتونم برم سرکار با بچه مجبورم بجا مهریه همین چیزایی ک بهم میده بگیرم حداقل دست خالی نرم

زندگی من پر از تنش و جنگ و دعواست و یک لحظه آرامش ندارم توش دخترم اینجا بیشتر آسیب میبینه و چون شوهر ...

عزیزم انشالله زودتر به خواستتون برسید و به ارامش برسید 🥺🤲🏻🤍 

اهان عزیزم کی جدا شدی بچه نداشتی شرایطتت بهتر بوده من نمیتونم برم سرکار با بچه مجبورم بجا مهریه همین ...

چرا بچه هام‌دست شوهرم بود فقط آخر هفته پیشم بوده ن ..با بچه که خیلی سخته بعدم‌من نمیتونستم‌میترسیدم چیزی بشه خدای نکرده مریض بشن منوهزینه خودمم به زور در میومد بعد با بچه ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چرا بچه هام‌دست شوهرم بود فقط آخر هفته پیشم بوده ن ..با بچه که خیلی سخته بعدم‌من نمیتونستم‌میترسیدم ...

چن تا بچه داری؟الان ازدواج کردی دوباره؟کی جدا شدی؟دختر من ۲ ساله نشده هنوز نمیتونم ازش دور باشم اصلا خرجشو شوهرم میده خب با اونه پوشک و شیر و این حرفا منم خودم کار میکنم بالاخره خدا بزرگه

چن تا بچه داری؟الان ازدواج کردی دوباره؟کی جدا شدی؟دختر من ۲ ساله نشده هنوز نمیتونم ازش دور باشم اصلا ...

آره ازدواج کردم .دوسال بعد طلاق .. ولی بچه داشته باشی شرایطت فرق میکنه واسه ازدواج ..بچه ت دختر ..دختر شرایطش فرق داره من اگه دختر داشتم جدا نمیشدم  اگه جدا میشدمم ازدواج نمیکردم چون  دختر جاش فقط جای  باباش امنه ،دوست ندارم یه مرد غریبه که نمیدونم کیه حتی شوهرمم بشه بهش اعتماد ندارم حتی یک لحظه با دخترم تنها بمونه باز پسر بود فرق میکرد...این نظر منه ازدواج نمیکردم اگه دختر داشتم از طرفی زندگی بدون مرد هم نمیشه تا ابد که نمیشه مجرد موند 

آره ازدواج کردم .دوسال بعد طلاق .. ولی بچه داشته باشی شرایطت فرق میکنه واسه ازدواج ..بچه ت دختر ..دخ ...

من فعلا تا چن سال اصلا ب ازدواج فک نمیکنم میخام پیشرفت کنم مستقل بشم تا دخترم بزرگ بشه فعلا نمیدونم چی پیش میاد ولی خدا بزرگه اینجا جای من نیس و فشار جدا شدن بیشتر از طرف شوهر عوضیمه منم التماس نمیکنم نگهم داره ک بزار ازش راحت شم حیوونو