2777
2789
عنوان

پروسه عذاب آور طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 54 پست
همون زمان صیغه طلاق جاری میشه من دیدم سند طلاقم نوشته نوع طلاق رجعی فک کنم منظورش اینه مرد میتونه تو ...

ینی تو طلاقم گرفته بودی باز تو خونش بودی؟

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
من میخوام وکالت در طلاق و بگیرم اینجوری میگن راحت تر و نیاز به حضور مرد هم نیست

اینو نمیدونم ولی موقع صیغه طلاق جاری میشه فک کنم باید مرد هم باشه اونجا امضا میکنه ولی خوب من اطلاعاتی ندارم در این زمینه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی تو طلاقم گرفته بودی باز تو خونش بودی؟

من بچه داشتم گفتم کنارشون باشم، اونم فک کرد اینجوری من از طلاق منصرف میشم 😁😂وقتی دید فایده نداره من متنفرم ازش کیفم پرت کرد تو کوچه 🤣🤣ولی یه چیزی میگم  اگه واقعا میخوای طلاق بگیری تو جلسه مشاوره باید خیلی داد و بیداد کنی منم یه خانومی در گوشم گفت ..گفتش تا میتونی سلیطه بازی دربیار وگرنه حالاحالاها باید بیای🤣🤣دمش گرم اینقد داد زدم دونفر بودن همچین ترسیدن امضا کردن انداختنم بیرون .😁😂.فک کن طلاقمون  توافقی بود جفتمونم کنار اومده بودیم جدا بشیم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من بچه داشتم گفتم کنارشون باشم، اونم فک کرد اینجوری من از طلاق منصرف میشم 😁😂وقتی دید فایده نداره م ...

خخخخخ آخه اونوقت میگن طفلک مرده چ زن بی شرفی داره  

خخخخخ آخه اونوقت میگن طفلک مرده چ زن بی شرفی داره

از لحاظ داد و بیداد میگی ..نه اتفافا وقتی من بدوبیراه میگفتم اونم داد و بیداد میکرد اونم بدتر ازمن ،ساکت که نمینشست ..من فقط آتیشش و بیشتر میکردم‌😁حالا بگن من زن‌ ....برام‌مهم نبود فقط میخواستم خلاص بشم‌ که شدم همون جلسه اول

از لحاظ داد و بیداد میگی ..نه اتفافا وقتی من بدوبیراه میگفتم اونم داد و بیداد میکرد اونم بدتر ازمن ، ...

شاید منم داد بزنم ولی شوهرم هی بمن میگه روانی دیوانه بخاطر اون میگم آتو ندم دستش

سلام عزیزم همسرتون خودشیفتس؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

شاید منم داد بزنم ولی شوهرم هی بمن میگه روانی دیوانه بخاطر اون میگم آتو ندم دستش

خخ 😂😂😂اتفاقا همونجا جای اونا  میگفت ببینین این  روانیه 😂😂خوب مگه تو هدفت طلاق نیست بزار هرچی میخواد بگه مثلا چی میشه چی ازت کم میشه ..ببین اینکارونکنی به ضررته

سلام عزیزم همسرتون خودشیفتس؟

شدیدا هم خودش هم خانوادش مثلا تو دعوا گلومو میگیره میگه بااااید ب من احترام بزاری

خخ 😂😂😂اتفاقا همونجا جای اونا میگفت ببینین این روانیه 😂😂خوب مگه تو هدفت طلاق نیست بزار هرچی می ...

اره ولی باور کن چن سال انقد تو تنش بودم خستم دیگه چی ازش گرفتی مهریه؟

شدیدا هم خودش هم خانوادش مثلا تو دعوا گلومو میگیره میگه بااااید ب من احترام بزاری

چقد همدردیم🥲

البته نمیزنه در این حد نیس ولی شدیدا خودشیفته

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

چقد همدردیم🥲البته نمیزنه در این حد نیس ولی شدیدا خودشیفته

ببین اینم اونجوری نمیزنه ولی تو کش مکش باز آسیب میبینم ب جایی رسوندتم ک دیگه متنفرم ازش روزارو میشمارم برا رسیدن ب جلسه اول مشاوره

اره ولی باور کن چن سال انقد تو تنش بودم خستم دیگه چی ازش گرفتی مهریه؟

عزیزم من جدا نشدم 🥲😢